Sådan finder du en Remodeling entreprenør

December 18

En boligejer, der ønsker at remodel et værelse, opgradere hans køkken eller tilføje en fløj til sit hjem har nogle valg at gøre. Hvis han har konstruktion og mekaniske færdigheder og tid til at afsætte til projektet, kan han ønsker at gøre arbejdet selv. Hvis det ikke er tilfældet, vil han sandsynligvis kigge efter en lokal remodeling entreprenør. Selvom der er mange entreprenører at vælge imellem, bliver udfordringen at finde en med færdigheder, gode omdømme og tid til at gøre et fremragende stykke arbejde på dit remodeling projekt.

Instruktioner

Kortindgangsdør lokale bygherrerne. Disse "hovedentreprenører" kan hjælpe dig på to måder: hvis deres kortsigtede tidsplaner er langsomme, de må kunne fuldføre din remodeling job med deres kvalificeret personale; eller bygherrerne kan henvise dig til kompetente underleverandører, der kan håndtere din opgave.

•Opkald lokale ejendomsselskaber. I løbet af ejendomshandler, reparationer og ombygninger arbejde muligvis skal gøres for at opfylde anbefalingerne fra hjemmet inspektøren. Ejendomsmæglere vedligeholde en opdateret liste over overførte remodellering entreprenører. Fordi agent eneste fordele Hvis reparationen arbejde og salg fremskridt til færdiggørelse, agenten har en interesse i at ansætte kompetente entreprenører.

•Hent henvisninger fra folk, du har tillid til. Spørg en ven, relativ eller business kollega til at vurdere deres seneste remodeling entreprenør. Endnu bedre, besøge webstedet for at evaluere arbejdet for dig selv. Kigge efter niveau flisegulve, hårdttræ gulvbelægning mønstre, der passer perfekt og køkken countertop arbejde med ingen huller eller fyldstoffer mellem sektioner.

• Bekræft at kontrahenten er licenseret. Før du ansætter formelt en remodeling entreprenør, validere deres tilstand licens gennem kontrahentens licens referencested. Selv om hvert enkelt lands licens kriterier varierer, kan kravene omfatte vedtagelsen af en skriftlig eksamen, der omfatter spørgsmål om entrepriseret og en ansøger ekspertise, bevis for finansiel stabilitet at betjene remodeling virksomheden og bevis for faktisk arbejdserfaring.

•Look for NARI legitimationsoplysninger. Check for en entreprenør medlemskab i Landsforeningen af Remodeling industri (Jesper). NARI medlemmer har vist deres vilje til at opretholde professionalisme i deres arbejde.

NARI medlemmer kan også opnå en eller flere remodeling certificeringer: certificeret Remodeler, specialtandlæge Remodeler, Certified Remodeler Associate, certificeret køkken og bad Remodeler og grønne Certified Professional. Selvom hver af disse certificeringer er et andet fokus, omfatter hver en betydelig grad af erfaring, efteruddannelse og en målrettet eksamen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com