Sådan finder du en Runner tæppe

July 26

Sådan finder du en Runner tæppe

Et tæppe runner er en økonomisk måde at tilføje stil til en lang entre, at pad trapper, til at beskytte en overflade fra tung trafik og bryde op store rum i særlige områder. Når løberne er dingler op ad trappen, tjener de til at lede øjet opad og fungerer som et signal om, at der er flere stil til at komme. Her er nogle tips om hvordan du finder den perfekte tæppe runner og ideer til at hjælpe du shoppe med yderligere tillid.

Instruktioner

Lægge fundamentet

•Indstil din stil præference. Beslutte, om du leder efter noget moderne (moderne), traditionel, afslappet, landlig stil eller roman vil bidrage til at direkte dine søgninger.

•Know dit værelse målinger. Tæpper i standardstørrelser, der typisk er 26-41 inches lang, men nogle kan være skræddersyet. Glem ikke om nyhed tæppe løbere, der kommer i figurer og kan være et valg til at forbedre en finurlig design.

•Brug stof farveprøver eller maling farve chips til at hjælpe dig med farvevalg. Beslutte, hvilken type materiale du ønsker dit tæppe skal være fremstillet af---nogle valg er uld; bomuld; silke; syntetisk; eller mere casual naturals som jute, sisal eller bambus. Uld er en holdbar og varig traditionelle produkt en jute eller sisal løber er mere egnet til en veranda eller afslappede omgivelser.

•Know noget om bunke: for eksempel, et tykt tuftet bunke kan ikke tillade, at en dør til at åbne, en flad-weave tæppe kan være glatte og har brug for et tæppe pad og et tuftet eller skulpturelle tæppe kan afhente for meget snavs i en høj trafik område.

•Kontrollér ud marketplace ved at besøge hjem forbedring butikker såsom Lowe's, Home Depot eller andre lokale butikker. Du finder generelt hængende tæpper og opløftede løbere i departementet tæppe. Glem ikke discount butikker som Wal-Mart, Target og Sam's Club.

•Prøv butik shopping med HomeDecorators.com, RugHome.com eller RugDecor.com, som er alle de store leverandører af tæpper i alle størrelser. Derudover shop online med disse samme leverandører og omfatter andre som ShawFloors.com, PotteryBarn.com, CrateandBarrel.com, Ballarddesign.com og Overstock.com.

Tips & advarsler

  • Overveje at købe tæpper i samlinger. På den måde en område tæppe vil matche et tæppe runner. Håndknyttet, hånd tuftede, hånd-vævede tæpper med uld indhold versus dem lavet på en maskine vil være den dyreste.
  • Tæppe puder øge gangkomfort, men også kigge efter nonskid puder hvis tæppet bruges over en glat overflade. Vær opmærksom på den støtte og farveægte egenskaber af tæppet. Nogle meget billige tæpper kan efterlade spor af farve på en overflade, hvis de bliver våde eller se fugt. Vakuum tæpper med fletning eller frynse omhyggeligt som din maskine kan trække eller træsko med trådene. Ved hjælp af vedhæftede filer kan være en bedre løsning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com