Sådan finder du en troværdig hjem Remodeling entreprenør

June 7

Sådan finder du en troværdig hjem Remodeling entreprenør

Et godt hjem remodeling entreprenør kan være en frelser, og de gode fortjener at blive fundet og støttet. Den ikke-så-gode hjem remodeling entreprenør kan være en absolut mareridt, med resultater, der hjemsøger boligejer i år til at komme. Denne type af hjem remodeling entreprenør kan være uskyldig og bare ikke forfærdelig smart, eller være en slange, der kan lide at tage dine penge og køre. Men hvor skal du selv begynde at finde et hjem remodeling entreprenør? Denne eHow artikel viser, hvordan man finder dem i dit område, og derefter hvordan man bruger magt større enheder og andre folks oplevelse for at finde en troværdig.

Denne artikel er ophavsretligt beskyttet og skrevet for webstedet eHow. Kontakt forfatteren om tilladelse til at genoptrykke.

Instruktioner

•Start at lave en liste. Ikke alle gode hjem remodeling entreprenør er stor på reklame, og ikke alle store annoncøren er en god hjem remodeling entreprenør. Men hvis du er ny til at leje et hjem remodeling entreprenør, søger dem, der har et etableret omdømme og anbefalinger. Yderligere ned ad vejen, kan måske du hjælpe en ny fyr få sin start med et mindre projekt, men indtil du føler dig mere hjemme med at arbejde med disse mennesker, søger de erfarne. Et sted at starte er med en ven eller en bekendt i ejendomsbranchen - enten en agent eller en investor. Disse mennesker har til at ansætte troværdige hjem remodeling entreprenører i dit område regelmæssigt. En anden mere indlysende måde at begynde at kigge er at sætte ud ordet til kollegaer og venner, der har haft remodeling gjort, eller bede folk, der hyppigt den rekreative senior center, der har haft til at ansætte et hjem remodeling entreprenør. Disse mennesker er ofte mål for rip-off kunstnere, og når de finder et godt, de kan huske. Også tjekke din gule sider, lokale rubrikannoncer, lokale avis plads annoncer, Craigslist, Søg "hjem remodeling entreprenør" eller det specifikke arbejde, du har brug for (såsom "blikkenslager) online og skriv i din by sammen med søgningen, og kig efter opslagstavler i hjemmet bygning levering og isenkræmmere.

•Think to gange før du tilføjer lukke venner og familie til din liste. Mens dette kan arbejde ud, hvis du allerede har en professionel hjem remodeling entreprenør i din familie, du nok ikke læse denne artikel. Hvis du hører at en fætter er god med fliser og har virkelig brug for nogle ekstra kontanter nu, eller blive kontaktet af din søster, der gerne vil genfremstille køkkenet og hun vil endda give dig en rabat på arbejdsomkostninger, du bliver nødt til at leve med arbejde i meget lang tid, hvis ikke resten af dit liv, du bliver nødt til at betale for det, om arbejdet var god eller ej. Du kan ikke fyre denne type af hjem remodeling entreprenør. Det kan ødelægge familierelationer permanent, samt koste dig en masse penge og tid til at fastsætte eller udskifte deres arbejde. Det kan være langt bedre for familie dynamik at komme sammen til give-aways kun (vi vil alle kommer og hjælp du male dit hus - uden beregning- og du kan hjælpe os med at babysitte) snarere end at forsøge at blande finanser med et familiemedlem.

•Kontroller din liste. Nu hvor du har en liste, kan du begynde at bruge andre personer og enheder til at tjekke dem ud for at se hvilken en vil ende med at blive din valgte hjem remodeling entreprenør. Kontakt Better Business Bureau at se, hvis nogen har klaget. Tjek deres referencer ved at spørge ikke kun var det endelige projekt gjort godt, men gjorde det hjem remodeling entreprenør Vis til tiden og rydde op bagefter. Nogle entreprenører vil hoppe fra job til job (de har til for at få enderne mødes), men ikke gider at koordinere med dig, pludselig så du ved, de vil slutte din halv-måde gjort badeværelse efter et andet job, og når de tager en juleferie (og efter alle dine ferie gæster har allerede gået hjem). Og kontroller med AngiesList.com for ærlige beretninger om hjem remodeling entreprenører i dit område. Dette websted nægter anonyme rapporter, sørge for hjemmet remodeling entreprenørens konkurrence eller mor ikke at sende i falske rapporter - gode eller dårlige. Derefter, kontrollere din tilstands regering site at se, om de har en måde at tjekke op på kontrahentens licens. Du ønsker ikke nogen med et falsk licens, ingen licens eller bare en erhvervslicens. Hvis et hjem remodeling entreprenør ikke har en licens, derefter forlader projektet ufuldstændige, nogle gange ingen andre licenserede entreprenør vil afslutte det for dig, eller lovligt skal starte forfra, opladning du for arbejde fra starten.

•Hvis din egen detektiv arbejde. Når du har indsnævret din liste til en god mulighed for eller to for dit hjem remodeling entreprenør, fuldføre dit check-up ved at bede om deres entreprenør licens, selv hvis du ikke kunne finde det online, skriftligt bevis at de har deres egen forsikring ajour, så Læs over kontrakt sikre hjem remodeling entreprenør vil ordentligt får tilladelser til ombygning , vil rydde op bagefter, og at betalingen vil blive i intervaller som dele af jobbet er fuldført. Kun upfront betaling bør være materialer hjem remodeling entreprenør er blevet grundigt kontrolleret ud, med en mulig 15% upfront betaling når han/hun først dukker op til jobbet.

Tips & advarsler

  • Denne artikel er ikke at give juridiske eller finansielle rådgivning, forfatteren ikke er en advokat eller en finansiel professional. Forfatteren fraskriver sig ethvert ansvar og tilbyder artikel for uddannelsesmæssige formål. Forældre er ansvarlig for alle aktiviteter, der involverer deres børn. Forfatterens artikler er registreret hos den nationale ophavsret kontor og beskyttet med Copyscape

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com