Sådan finder du et hul, hvor mus kommer fra i et hus

January 25

Sådan finder du et hul, hvor mus kommer fra i et hus

Mus kan indtaste dit hus gennem meget små huller. De kan klemme hele deres organer gennem et hul, der er ikke større end en skilling. Indstilling af fælder og forgiftning mus er ikke en løsning på et problem, mus. Giftstoffer bruges til at dræbe mus vil ikke få dem alle, vil ikke forhindre dem i at komme ind i huset og er farlige for din familie og kæledyr. Også, mus er kendt for at opbygge en modstandsdygtighed over for sådanne giftstoffer. Ved hjælp af musen fælder er heller ikke en holdbar løsning. Disse fælder kun fange et par mus ad gangen og er ikke human. Den bedste ting at gøre er at finde ud af hvor mus er på vej ind i huset og lukke huller.

Instruktioner

•Undersøg dit loftsrum og krybekælder. Mus gerne bygge reder på sådanne steder, fordi de typisk ikke er indtastet af folk eller kæledyr i dit hjem. Kontroller alle omkring væggene og gulvet til at gøre sikker på der er ingen huller. Selv meget små huller kan angives af en mus.

•Sørg for dit køkken, spisekammer og opbevaring rum, især områder, hvor mad er holdt. Mus kan være tiltrukket af disse områder, fordi det er, hvor de kan finde føde i dit hjem. Igen, være sikker på at tjekke langs gulv og vægge af hvert af disse områder.

•Undersøg områder hvor du har VVS rør ind i huset og ledninger i vægge. Hullet hvor rør eller wire indtaster dit hjem kunne være stort nok til en mus til at passe igennem.

Kortindgangsdør en pest kontrol selskab hvis du ikke kan finde de huller hvor musene kommer fra. Kontroller, at du taler med en person i virksomheden forud for tid til at diskutere den måde, de planlægger at foretage Søg og fange, såsom en human måde, der ikke vil frigive pesticider i dit hjem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com