Sådan finder du hvor meget min gamle Toro trække bag hjuls plæneklipperen er værd?

December 28

Toro producerer græsplæne værktøjer og magt apparater såsom plæneklippere, løvblæsere og sneslynger. Ældre versioner af sine produkter er tilgængelige på online-auktionswebsteder, gård og haven forsyning butikker og kvarteret garage og værftet salg. Hvis du har en gammel Toro pull-behind hjuls plæneklipper og ønsker at kende dens værdi, vurdere mower's condition, finde serienummeret og beregne sit værd.

Instruktioner

•Undersøg plæneklipperen. Kontroller alle bevægelige dele for at se, hvis de flytter som designet, og hvis alle dele er på maskinen. Kontroller de generelle generelle tilstand af maskinen. Se efter rust, tilhugget eller eroderet maling, brudte inventar eller forfald på håndtaget. Tage en række billeder til at dokumentere at maskinen tilstand.

•Find serienummeret på plæneklipperen. Dette er typisk findes under håndtaget eller i nærheden af bladet boliger. Skriv det ned. Komponere en e-mail til Toro beder selskabet til at give en præcis navn og model for maskinen ved at give et serienummer. Brug Toros hjemmeside dele søgning for at få oplysninger om modellen. E Toro via sin hjemmeside.

•Cross-reference modelnavn, alder og tilstand med auktion websteder. Søg efter lignende modeller og finde, hvad de bliver solgt. Husk hvad er anmodes er ikke nødvendigvis den plæneklipperen værd. Et objekt er værd præcis, hvad en person er villig til at betale for det. Dog tage ned flere priser af lignende genstande og bestemme deres betingelse versus den model du har til salg og justere prisen i overensstemmelse hermed.

•Ansigt til havemøbler center eller forhandler og kigge efter brugte modeller ligner jeres. Tjek priser og tilstand og beregne din model er værd baseret på dine resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com