Sådan finder du lokale tæppe installatører

October 12

Sådan finder du lokale tæppe installatører

Nye løber er en spændende opdatering til dit hjem. Find en pålidelig lokale tæppe installatør til at sikre, at din tæppe og hjem ser deres bedste, og at du får den højeste kvalitet for dine penge. Dine gulve vil udseende nye, og du kan være sikker på, at din tæppe er installeret korrekt og effektivt. Du skal ikke betale for ekstra tæppe, fordi et installationsprogram overvurderes, hvor meget du skulle dække dit hjems gulve.

Instruktioner

•Visit din lokale tæppe forhandler og spørge hvem han eller hun anbefaler for at installere tæppe. Tæppe forhandlere ved de lokale installatører og hvilket arbejde de gør på en regelmæssig basis.

•Join en online referral service såsom Angies liste. Angies liste opkræver gebyrer til sine medlemmer, der indsender rapporter på lokale forretninger. Du kan logge ind, søge efter tæppe installatører i dit område, så kalder et par installatører og bede dem om at indsende bud. Vende tilbage til stedet for at fortælle andre om din erfaring med installationsprogrammet dig ansat. Angies liste afgifter en $10 tilmelding gebyr plus månedlige afgifter, der varierer efter by, men er typisk mindre end $5.

Du kan også søge på internettet efter "hjem forbedring henvisning" og navnet på din by eller stat for at finde lokale henvisningstjenester, såsom hjem værker Solutions, Inc. websted for Californien. Bemærk, at virksomheder kan betale sig at blive noteret på de steder, hvor henvisningsoplysningerne er gratis. Online-søgninger for ratings af tæppe installatører kan skrue op anmeldelser, der var skrevet af betalt rating forfattere, der er ikke tilfældet for forbruger-drevne sites som Angies liste.

•Spørg familie og venner, der har for nylig haft tæppe installeret af en lokal virksomhed. Finde ud af, hvis arbejdet blev afsluttet i tide, hvis der var nogen skjulte omkostninger, hvis installatører var professionel og pålidelig, og hvis de ville anbefale dem til dig generelt baseret på deres erfaringer.

•Kontrollér de gule sider. Søg under "tæppe" eller "hjem forbedring." Brug online gule sider til at finde lokale installatører og kort over deres placeringer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com