Sådan finder du magnetiske gardinstænger

March 23

Sådan finder du magnetiske gardinstænger

Ved hjælp af magnetiske gardinstænger for at hænge gardiner på overflader som stål eller metal overflader kan spare dig for tid for installationen. Alt du behøver at gøre er hænge din gardin og derefter bare vedhæfte den magnetiske gardinstang sætte den magnetiske overflade mod metallisk overflade. Lys tynde eller lys blonder paneler er ideel til brug med magnetisk gardinstænger. Hænge dem på glasdøre lavet med metallisk indramme at tilføje privatliv.

Instruktioner

•Ansigt online og type i ord "magnetisk gardinstænger" i search browseren. Du vil se en liste over websteder eller links til at gå til. Klik på de links, der vil tage dig til online butikker, der bære eller sælge magnetiske gardinstænger. Du kan eventuelt udelade taler i telefon hvis de sælge dem online.

•Kontrollér gule sider af din telefon bog og finde antallet af virksomheder eller butikker, der sælger gardinstænger. Derefter afhente telefonen og spørge om de sælger magnetiske gardinstænger samt.

•Ansigt hjem forbedring butikker og gå derefter til afsnittet windows. Søg på stativer eller hylder hvor de vise gardinstænger og finde ud af, hvis de har magnetiske gardinstænger.

•Ansigt til stormagasiner. Gå til deres afdeling for hjemmet, specielt afsnittet hvor de sælger vindue behandlinger. Kontroller stativer og hylder til magnetiske gardinstænger.

•Spørg salg kontorelever hvis de sælge nogen. Hvis du går til hjem forbedring butikker og afdelingerne butikker, kan det være en smule overvældende på grund af det enorme antal af varebeholdninger. Hvis du søger på din egen er tidskrævende og giver intet, fortvivl ikke, det måske muligt at de har det, men du kan bare ikke finde den. Så spørger i dette tilfælde er kan hjælpe en masse.

•Ansigt til forhæng butikker. Der er steder, der sælger eller gøre brugerdefinerede draperier og kan sælge magnetiske gardinstænger så godt.

Forpakket fabrikken direkte. Gå til pakhuse sælger gardiner, vindue tilbehør og gardinstænger. Spørge, hvis de har magnetiske gardinstænger derefter købe fra dem. De kan være billigere end at købe i detail-butikker.

•Kontrollér ud de lokale annoncer fra avisen. Tjek hjem forbedring og indretningsvirksomhed bøger eller blade. Kig på ressourcesiden og finde ud af de butikker, der sælger gardinstænger og få deres oplysninger, så kontakt dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com