Sådan finder du maling til at matche et trægulv

August 17

Det er meget vigtigt at koordinere farven på dine vægge med de andre vigtige elementer i rummet--især gulve. Dette vil skabe en integreret og samlet miljø, der er både glædeligt og attraktivt. Selvom du ikke behøver at finde en maling, der præcis matcher dit trægulv, kan jo tættere du komme jo bedre. Som med alle beslutninger vedrørende design og indretning af dit hjem, påvirker maling farve beslutninger gensalgsværdien af dit hus.

Instruktioner

•Categorize dit gulv baseret på dens udseende. Dine gulve vil enten have en køligere grå tone eller en varmere rød eller gul tone. Lysstyrkeværdien for dine gulve vil enten være lyst, mørkt eller medium.

•Vælge et par maling farver, der vil koordinere med dine gulve, som du har kategoriseret dem. Indhenter den butik, hvor du vil købe malingen farveprøver af disse farver. Varmere-farvede gulve vil fungere godt med varme farver maling, eller de kan være sammenstillet mod køligere farvet maling, så længe vægfarven og gulvene er supplerer hinanden. For eksempel, står gul eller honning-farvede trægulve i behagelig kontrast til medium blå eller lavendel-farvede vægge. Køler-farvede gulve (gulve med en grå tone) vil fungere godt med cool-farvede vægge. Hvis dine gulve er en lys farve, kan du bruge lys maling eller mørke maling. Hvis dine gulve er mørk i farven, er du sikkert bedre stillet opholder sig væk fra mørk-farvet maling, for at undgå brunfarvning rummet for meget.

•Skabe farveprøver du valgt hjem og vælger et par yndlingsfarver. Fjerne farver fra gruppen ved at sammenligne dem til dine møbler og andre varer og tilbehør i rummet. Fjerne maling farver, der kolliderer med elementer i rummet.

•Purchase stikprøver af din valgte foretrukne farver. Male stor stikprøve områder på væggene. Male prøver tæt nok på gulvet, så du kan sammenligne farven på væggene til farven på gulvet.

•Vælg farve, efter maling prøver har tørret, der er den mest tiltalende i kombination med trægulv.

Tips & advarsler

  • Varme farver er de farver på farvehjulet, der falder ind under kategorien af rød, gul eller orange. Kølige farver er grøn, lilla og blå. Dog trægulv kan betragtes som "varm" eller "cool" baseret på den særlige tone af pletten de har været malet med. Honning-farvede pletter eller røde pletter vil skabe varme trægulve. Grayer trægulv har tendens til at blive betragtet som cool.
  • Når picking en farve til dine vægge, bør andre faktorer, såsom belysning og humør tages i betragtning. Kig på prøverne på forskellige tidspunkter af dagen og natten før der træffes beslutning om en farve.
  • Neutrale farver beige og grå vil næsten altid arbejde godt med trægulve.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com