Sådan finder du oplysninger om dit hus

January 23

Ligesom mennesker har huse historier. Dit hus har en historie af sin egen som kan i mange tilfælde driver rov din egen fødsel. Nogle af os ud af nødvendighed eller nysgerrighed, vil gerne vide, hvad historien om vores hus. Der er oplysninger, der findes derude, at forskellige udvidelser for forskellige egenskaber. Men hvis du aldrig har gjort denne type forskning, før du ikke kan endnu, hvor at begynde processen.

Instruktioner

•Gennemfør en gerning søgning. Dette vil hjælpe dig med at oprette en kæde af ejerskab til dit hjem. En gerning søgning vil lade dig vide, hvornår dit hjem skiftede hænder fra én ejer til næste. Starte med i dag og arbejd dig baglæns. Gå til din lokale by regering hjemmeside, mange af dem har oprettet systemer, som gør det muligt at udføre en gerning søgning online. Du skal muligvis bruge jord identifikationsnumre på din ejendomsskat vurdering til at hjælpe dig med at udføre din søgning.

•Kontrollér brand forsikring maps til din by, som blev skabt i forskellige epoker af dit hus historie. Blandt andet vil brand forsikring maps fortælle dig byggemateriale bruges til dit hus; husets højde eller antallet af historier; Det er brug (såsom en bolig, hotel, eller kirke); antallet af vinduer, døre, skorstene og elevatorer i huset; og ejendommen masse linjer. En af de store producenter af brand forsikring maps er firmaet Sanborn. Kontakt dit lokale bibliotek for at se, hvis de omfatter nogen af disse kort i sit katalog. Library of Congress har en omfattende samling af Sanborn kort. Hvis dit hus ligger i et landligt område, kan du kigge efter en "plat kort", hvis du ikke kan finde et brand forsikring kort.

•Tag et kig på din by bygge tilladelse poster for en historie af det arbejde, der udføres på dit hus. Du skal muligvis bruge jord identifikationsnumre på din ejendomsskat vurdering til at udføre denne søgning.

Dyrknings folketællingsdata hvis dit hus fra før 1940. Folketællingen udføres hvert 10 år, og de indsamlede data til rådighed for de offentlige 70 år efter den indledende undersøgelse indsamling. Dette vil give dig en lille smule af historien om de tidligere beboere i din ejendom, såsom antallet af børn, der boede der, udgifter til hjemmet og hver beboer uddannelsesniveau.

•Look i egenskaben optegnelser af de tidligere ejere og lejere af dit hus. Tjek din by poster for forsikring poster, skifteret og vilje. Disse poster kan vise nogle af ejendele indeholdt i huset og kunne kaste et indblik i nogle yderligere egenskaber, der fulgte med dit køb.

•Kontrollér historiske amerikanske bygning undersøgelse (HABS) samling af fotografier, planer og tegninger lavet af forskellige bygninger over hele USA. Library of Congress har en søgbar delvis HABS database. Hvis du ikke kan finde nogen fotografier eller dokumenter til dit hjem, prøv at kigge op en nabolandene home. Dette vil i det mindste give dig en fornemmelse af, hvad dit nabolag var som tidligere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com