Sådan finder du oplysninger om solenergi

August 5

Sådan finder du oplysninger om solenergi

At finde oplysninger om sol energi bliver lettere, da denne form for alternativ energi bliver mere populære. Internettet er et fremragende sted at starte, hvis du overvejer at gå grøn ved at tilføje nogle solpaneler til et hus eller anden bygning. Få den nyeste forskningsbaserede oplysninger fra pålidelige kilder, før du påbegynder din solar rejse. Dette vil gøre det muligt for dig at træffe velinformerede beslutninger og spare penge.

Instruktioner

•Visit på North Carolina Solar Center-webstedet. Dette websted tilbyder omfattende information om alle aspekter af solenergi, og nyttige oplysninger til personer, som bor i en stat, ikke bare North Carolina. Her vil du finde Faktaark, information til arbejdsstyrken uddannelse og produktafprøvning foretaget oplysninger. Center tilbyder også teknisk bistand til husejere og bygherrer.

•Kontrollér ud Solar Energy International. Denne web-baseret uddannelsesmæssige ressourcer vil være af interesse for dem, der ønsker at lære mere om solenergi. Der er noget her for alle. Gennemse listen over online og hands-on workshops, der tilbydes rundt omkring i verden for solar design og installation. Webstedet indeholder en solenergi lommeregner til at hjælpe dig med at finde ud af hvilken størrelse system er rigtige for dig, og flere andre nyttige links til blogs og lokale organisationer. Der er ressourcer til undervisere samt sektioner for børn.

•Visit Duke University Smart Home program online. Webstedet fokuserer på grøn stue, herunder brug af solenergi. Du kan se en video med en 6.000-square-foot sol hjem designet af studerende på Duke University. Tage en online tur til hjem for at se arbejder grønne features, herunder fotovoltaiske solpaneler. Studerende opholder sig i hjemmet, hvilket gør det til et levende laboratorium, der viser, hvad kan opnås ved hjælp af solenergi og andre grønne praksis.

•Visit USA Environmental Protection Agencys hjemmeside, hvor du vil finde en oversigt over fordelene ved solenergi som en vedvarende ressource. Det er oplysninger om ressource arealanvendelse, luftemissioner, vand ressourceudnyttelsen og vand udledninger forbundet med solenergi.

•Tag en tur til dit lokale bibliotek. Du vil kunne finde bøger, magasiner og andre ressourcer på solenergi. Hvis dit lokale bibliotek ikke har, hvad du behøver, spørge, hvis oplysninger, der kan bestilles fra et andet bibliotek.

Kortindgangsdør dit elselskab udbyder. Elselskaber diversificere deres energikapacitet, så de er tilbøjelige til at have de seneste oplysninger om solenergi i dit område. Nogle virksomheder give endda lister over anbefalede entreprenører.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com