Sådan finder du spær længder

February 24

Sådan finder du spær længder

De fleste tømrere henvise til et spær længde tabel til at finde spær længder, men beregning af spær længder kræver kun grundlæggende math. En gavl tag kan opfattes som to højre trekanter placeret ryg mod ryg. Til beregning af spær længder, behøver vi kun at beskæftige sig med en af disse trekanter.

Afstanden fra ydermur af bygningen til midten af bygningen er den tilstødende eller base side af trekanten. Højden af højderyggen, i forhold til toppen af væg plader, er den modsatte side af trekanten. Da vi kender disse tal, kan vi beregne hypotenusen, som er spær længde.

Hvis du ikke kender ridge højde, men ved hældning på taget, kan du beregne ridge højde. Simpelthen formere den base længde af banen. For eksempel, et tag 120 inches lang med en pitch på 4/12 = 120 x 4/12 = 40 inches. Spær længde for dette tag ville være kvadratroden af (120 ^ 2 + 40 ^ 2) = 126 1/2 inches. Vi så skal trække halvdelen ridge tykkelse, så for en 1 1/2 tommer tyk ridge, vores endelige tal ville være 125 3/4 tommer.

Instruktioner

•Indstil afstand fra kanten af opbygningen med midterlinjen af bygningen for gavl tag (bygning (bredde) x 0,5). Stald tagene, bruge bredden af bygningen. Dette er den base, eller tilstødende side af din trekant.

•Indstil ridge højde. Bruge afstand fra trin etterne pitch tag i inches af stigning pr. inches af run. Dette er lodret, eller modsatte side af din trekant.

•Tag kvadratet på den tilstødende side, og tilføje det til kvadratet på den modsatte side.

•Tag kvadratroden af resultatet i trin tre, og fratræk halv din ridge tykkelse; Dette er din spær længde. Hvis du ønsker en spær hale, tilføje hale beløb til den beregnede spær længde.

Tips & advarsler

  • At udtrykke alle dimensioner i inches vil gøre beregningerne lettere.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com