Sådan finder du ud af, hvor meget min bøder fra Indiana

December 15

Præcis hvor du får en billet i staten Indiana, vil din bøderne variere fra sted til sted. Billetten selv har faktisk ikke den bøde, der er opført på den i nogen form for en dollar beløb. Det kan bare give navnet eller kode af bøden, samt oplysninger om dato og bøden blev modtaget. Det er muligt for dig at finde ud af, hvor meget dine bøder fra Indiana online.

Instruktioner

•Undersøg din billet til at bestemme den nøjagtige county eller by i Indiana, hvor du modtog din citation. Denne information vil almindeligvis være forbundet med en Webstedsadresse, som du kan bruge til at besøge webstedet for denne kompetence. Åbn din webbrowser, og besøg denne URL. For eksempel, hvis du har modtaget dit citat i Hamilton County, Indiana, kan du besøge hamiltoncounty.in.gov.

•Look for din bøde, der er anført på webstedet "Retten bøder og omkostninger" for din Indiana jurisdiktion. Den præcise årsag til din fine vil blive opført på forsiden af billetten. For eksempel, hvis du har modtaget en billet i Hamilton County, Indiana for henkastning, er bøden $35,00.

•Find ud af, hvor meget ikke-børsnoterede bøder. Hvis din citation grund ikke er specielt skrevet på den hjemmeside, du ser, er det fordi alle overtrædelser, der ikke er har den samme pris. For eksempel, noteret nogen fine ikke på Hamilton County "Retten bøder og omkostninger" side omkostninger $35.50. Hvis du ikke kan se din fine opført, skyldes det, at du skal betale $35.50 standardsats.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com