Sådan finder du ud af min ovn effektivitet

September 19

Sådan finder du ud af min ovn effektivitet

At vide af din ovn effektivitet er nøglen til bestemmelse af, hvor effektivt dit hjem bliver opvarmet. Når du har disse oplysninger, kan du foretage nødvendige justeringer, uanset om du overvejer en opgradering til din ovn eller planlægger at holde din nuværende. At finde ud af din ovn effektivitet er ikke noget, der skal gøres af en professionel og kan hjælpe dig med at afgøre, hvorvidt den gamle enhed er værd at bruge.

Instruktioner

•Indstil hvor mange britiske termiske enheder (BTUs) du bliver nødt til at varme dit hjem. Der er flere online regnemaskiner anvendelig, såsom HeaterShop.com, hvor du vil indtaste rummets dimension, loftshøjde og ønskede temperatur at nå frem til dette tal.

•Look på ovnen selv. Det meste af tiden, er dens effektivitet noteret på den ovn frontpladen. Hvis din ovn er kun 80 procent effektiv og du har brug for 100.000 BTUs til at opvarme hele dit hjem, du har brug for en ovn, der udsender 125.000 BTUs på 100 procent. Hvis dit faktiske output er for lav, du bruger for meget energi og effektivt opvarmning ikke dit hjem. Hvis output er for høj, din enhed vil kort-cyklus, ofte drejning og slukkes, potentielt skadelig enhed over tid.

•Få det serielle eller model antal ovnen hvis ovnen ikke en liste over sine Effektivitetsprocent. En af disse tal vil blive opført på ovnen selv eller kompressor udenfor.

•Søge for model eller serienummeret på producentens hjemmeside til at opnå effektivitet ratings. Hvis oplysningerne om effektivitet ikke er opført på hjemmesiden, skal du kontakte producenten direkte med oplysninger om din model og serienummer og få effektivitet rating direkte fra selskabet. Når du har fået rating (procent), kan du beregne effektiviteten af din ovn som angivet i trin 1.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com