Sådan finder du ud af om kommercielle Lawn Care konti

December 22

Sådan finder du ud af om kommercielle Lawn Care konti

Du kan have flere grunde til at ønske at finde ud af om kommercielle lawn care konti i dit område. Måske søger du bedst i branchen til at vedligeholde din værftet. Eller måske du tænker på at starte din egen lawn care virksomhed og du ønsker at lære om konkurrencen og være sikker på at der er nok business til at gå rundt. Uanset hvad din grund, den bedste måde at få indsigt i den lokale landskabspleje scene er at følge både personer og papir stier.

Instruktioner

•Scope ud dit nabolag og observere hvilken beboerne hyre en kommerciel græsplæne pleje virksomheden at opretholde deres værftet. En legitim virksomhed skal have et navn, logo og telefon nummer på siden af sine lastbiler. Spørg naboer om omkostningerne og om de kender andre kunder, der bruger den samme service. Kontakte enhver bemærkede, spørge dem, hvor meget de betaler for lawn care service, og spørge, hvor de hørte om virksomheden og hvorfor de valgte at virksomheden over andre lawn care providers.

•Visit kontorelever på din lokale rådhus, county kontorbygning og skoledistrikt. Fortæl dem, du vil have vist kontrakter, forslag og fakturaer fra landskabspleje virksomheder, som de gør forretninger med. Selv om regeringen enheder ikke meget af deres lawn care arbejde i hus, kan de kontrakt en potion af at træne Hvornår medarbejderne highway, haven eller offentlige værker er bundet op på andre projekter. Hvis virksomheder bud på en offentlig kontrakt, kan de pålægges at Bemærk priser og en liste over andre kunder og/eller årlige indtægter. Sales tax poster er også underlagt lovgivning, offentlige registre. Ifølge Federation skat administratorer er Alaska, Montana og Oregon den eneste stat, hvor moms på personlige eller forretningsmæssige tjenester ikke opkræves.

•Spørg repræsentanter fra lawn care virksomheder til at videregive oplysninger om deres konti. De er ikke juridisk forpligtet til at gøre det og kan afslå din anmodning. Hvis du viser imidlertid, at du allerede har gjort nogle forskning på dem og sige, at du stadig brug for at lære mere om deres succes eller mangel på det at beslutte, om du vil hyre dem (eller om du ville gå ind i græsplæne pleje erhvervslivet selv, som du ikke ønsker at fortælle dem), de kan være villig til at være imødekommende med kontooplysninger.

Tips & advarsler

  • Offentlige myndigheder kan kræve dig til at indsende en skriftlig Freedom of Information Act anmodning. Dette dokument bør indeholde dit navn samt kontaktoplysninger og et afsnit forklarer specifikt hvilke poster du ønsker. Kommuner er ikke forpligtet til at oprette en post, hvis der ikke findes. Mere end en uge at behandle din anmodning, og du kan være forpligtet til at betale kopier, kan det tage det offentlige organ.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com