Sådan finder du ud af om lokale ulykker

July 11

En bilulykke, der finder sted i eller omkring det område, hvor du bor er ikke tilbøjelige til at gøre de nationale aften nyheder. Men en ulykke i dit nabolag eller på en nærliggende motorvej kan blokere trafik og alvorligt forstyrre din pendler. Hvis du har brug for oplysninger om en bestemt lokale bilulykke, er der ressourcer til rådighed til at hjælpe dig med din søgning. Mange af disse ressourcer er tilgængelige direkte fra din webbrowser.

Instruktioner

•Læs gennem politiet trækpapir i din lokale avis. Politiet trækpapir omfatter oplysninger om hændelser, der fandt sted i dit område, herunder nogle bilulykker. Mange aviser omfatter også disse oplysninger på deres hjemmesider.

•Se de lokale tv-nyheder. Hvis en større ulykke på en motorvej eller andre stærkt rejste road og blokerede trafikken, kan den lokale nyheder rapport herom. Nogle stationer sender trafik helikopter til scenen for at give en levende rapport og et Luftfoto af ulykken.

•Brug et website som Traffic at få oplysninger om trafikulykker i dit område. Traffic giver dækning af ulykker og andre trafikproblemer over hele landet. Indtast dit postnummer ind i et af felterne på skærmen for at se en liste over aktuelle ulykker og forhindringer i dit område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com