Sådan Finish Off den opsagte flise Molding kant

October 26

Flise er en funktionel og klassiske tilføjelse til køkken eller badeværelse væggene i mange hjem. Efter flisen er blevet installeret, er mange boligejere overladt spekulerer på, hvad de skal gøre med kanten af flise støbning, der lever op til væggen. Denne kant kan se ufærdige og kan endda have et lille hul, hvor du kan se mellem cement backer bestyrelsen under flisen og drywall. Tætningsstrimler denne flise molding kant er en nem og billig måde at afslutte udseendet af din flise. Lære at caulk flise vil hjælpe dig i gang.

Instruktioner

•Rengør flise molding kant. Da injektionsmørtel får ofte spredes overalt under en flise job, skal du skrabe injektionsmørtel fra den udvendige kant af fliser med en hobbykniv. Rækken mellem flisen trim og væggen bør ikke være grouted. Når du har fjernet eventuelle injektionsmørtel, tør område med en klud til at afslutte fjernelse af snavs eller snavs fra fælles. Tillad flisen molding kant til at tørre helt.

•Applicer en perle af caulk at fugen mellem flisen støbning og væggen. Første, Læg et rør af caulk i en caulk pistol. Klip enden af røret med en hobbykniv. Forsigtigt anvende perle af caulk langs område.

•Glatte perle af caulk med fingeren. Bære et fugtigt stykke køkkenrulle med dig, som du går. Tør overskydende caulk på et stykke køkkenrulle.

•Tillad caulk at tørre natten over.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com