Sådan firkantet en skillevæg

May 2

Sådan firkantet en skillevæg

Skillevægge bruges til at opdele indvendige rum og skabe nye værelser. I modsætning til strukturel vægge, som skal være stærk nok til at bære vægten af bygningen, er skillevægge let og ikke bærende. Dette gør dem relativt nemt og hurtigt at bygge ud af træ og gips. For en professionel søger finish skal væggen stadig nøje afstemt og helt lodret. Dette opnås gennem processen kendt som "cirklens væggen."

Instruktioner

•Vælg en existin væg som din reference punkt og tage alle målinger derfra. Startende fra væggen, måle langs rum til det punkt, hvor bundpladen af partition væggen vil blive installeret. Markere ordet på disse punkter. Når du er færdig vil der være en mark på hver side af lokalet, der repræsenterer placeringen af bundpladen.

•Sæt ene ende af en kridt linje til et af de omhandlede varemærker--ved hjælp af en tack søm eller selvklæbende kit-- og strække kridtstreg på tværs af rummet til den modsatte mark. Trække linjen henslængt, løft det mellem din finger og tommelfinger, så gør det muligt at springe tilbage på plads. Resultatet er en kridtstreg præget på gulvet, danner en lige linje tværs over rum.

•Measure afstande bestemt i trin 1, starter på væggen og bevæger sig langs loftet i retning af bundpladen. Markere loftet på de relevante afstande. Resultatet er to mærker på loftet lige over de to ender af bundpladen.

•Hold en plumb linje mod loftet over kridtstreg. Nøje justere sin holdning, indtil det hænger direkte over linjen. Mark positionen af toppen af plumb linje på loftet. Gentag tre eller fire gange i bredden af rummet, at tage sig til at justere plumb linjen direkte over gulvet linje hver gang.

•Sæt bundpladen på gulvet som anvist af den builder planer og eventuelle relevante bygningsreglementer. Sikre, at det er beliggende direkte langs kridtstreg.

•Sæt den øverste plade i loftet, ved hjælp af mærker som en guide linje. Brug kun én vedhæftet fil point på hver side af lokalet. Kontrollere positionen af den øverste plade. Hold plumb linje mod siden af den øverste plade og observere placeringen af plumb bob hængende direkte under den. De øverste og nederste plader er firkantet hvis plumb bob hænger direkte over kanten på bundpladen, når toppen af linjen holdes mod den tilsvarende kant af den øverste plade.

Tips & advarsler

  • Hvis bundpladen og væggen er parallelle, vil målinger fra hver ende af pladen være identiske.
  • Check for cirklens flere gange mens sikring af den øverste plade. Det er meget nemmere at rette en fejl, før ting er fastgjort sammen, end det er bagefter.
  • Må ikke antage, at omkringliggende vægge og gulve er perfekt firkant. Altid tjekke før du bruger en eksisterende mur som et referencepunkt. Dette er særlig vigtigt i gammel bygning hvor nedsynkning og bevægelse kan være opstået.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com