Sådan Fix Afkalkningsanlæg

July 19

En afkalker er en enhed, der ofte findes i folks hjem, der reducerer mængden af hårdhed i vandet. Hårdhed betyder, at vandet har øget niveauer af calcium og magnesium. Vandblødgøringsapparater arbejde ved at erstatte calcium og magnesium med natrium i en saltlage og ved at befri vand af snavs. Badning i hårdt vand kan efterlade en sæbevand film på huden. Tøj vasket i hårdt vand kan føle sig nusset, ru og kradse, og apparater, der kører på vand kan muligvis ikke fungere korrekt. Så er det vigtigt at fastsætte en afkalker, hvis det ikke fungerer korrekt.

Instruktioner

•Drej systemet ud. For at gøre dette, skal du finde det punkt, hvor dens rør har en elektrisk forbindelse til huset. Find ventilen med pilen peger mod "Blød", og omdrejning sig i den modsatte retning til at slukke den. Efter at gøre dette, er det muligt at slukke for strømmen til afkalker.

•Kontrollér mængden af salt i tanken om en gang om måneden til at se, om det ud. Et fælles problem med Afkalkningsanlæg er, at de er ude af natriumchlorid eller salt. Er tilsat salt i saltlage tanken at befri hårdt vand af mineraler såsom magnesium og calcium. Ved påfyldning saltlage tank, Sørg for, at salt er helt tom, og at det er genopfyldte to - tredjedele fuld med stensalt, solar salt eller fordampet salt.

•Kontrollér saltlage tanken om en gang om året. Salt kan danne en dome inde saltlagen tank hvis for meget er tilføjet, eller det er sat i alt for ofte. Fjern den overskydende salt med en kost, bryde op i højen. Vakuum de resterende sediment, og bruge sæbe og vand til slut rengøring ud af tanken.

•Kontrollér af skyllemiddel harpiks seng for at fastslå, hvis det skal være renset ud. Harpiks seng er tank ved siden af saltlage tank hvor blødgøring opstår. Materialer, der kommer fra salt, som jern, maganese og silt, er hvad der oftest forårsager problemer inden resin seng. Hvis du vil fjerne stoffer fra harpiks seng, kemikalier med natrium hydrosulfite, kan citronsyre rengøringsmidler, fosforsyre rengøringsmidler og saltsyre bruges. Jern-Out kan også også anvendes effektivt. Oftest, er disse forbindelser føjet til saltlage tank.

•Rengør injektor inde i harpiks tanken om nødvendigt. Ligesom bed harpiks kan injektoren bliver tilstoppet med bundfald, der kommer ind i systemet med salt. Før du gør dette, er det nødvendigt at sætte skyllemiddel gennem en manuel regenerering, og derefter rense injektoren og sin skærm.

Tips & advarsler

  • Til større reparationer, såsom udskiftning af saltlage tank, er det bedst at konsultere fagfolk. Før det besluttes at erstatte en afkalker, som kan være dyrt, se hvis individuelle dele kan løse problemet. Oftentimes, kan dele fås fra producenten af afkalker. Fordampet salt er blevet fundet for at have den største mængde af natriumklorid, 99 procent, men det er også den dyreste. Stensalt er den billigste, men ofte forårsager skyllemiddel systemet skal renses ofte, da den indeholder en stor mængde af calciumsulfat.
  • Der er nogle spørgsmål i forbindelse med nogle af de kemikalier, der kan bruges til at rense ud i saltlage tanken. Natrium-hydrosulfite, som kan opløse jern, kan lette dannelsen af svovldioxid, der lugter som rådne æg. Saltsyre kan bruges til at opløse jern og andre mineraler, men det kan skade den skyllemiddel ventiler og indersiden af tanken, hvis de anvendes forkert.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com