Sådan Fix boremaskine batterier

September 2

Sådan Fix boremaskine batterier

Akku Boremaskiner bruger genopladelige batterier som en strømkilde. Ifølge den website RechargeableBattery, håndværker Black og Decker, Bosch, Dewalt, Ryobi, Makita, Panasonic, Ridgid og Milwaukee bruge alle genopladelige nikkel-cadmium eller NiCd, batterier som den vigtigste strømkilde for deres Akku boremaskiner.

NiCads mislykkes, enten fordi de overophede under brug og opladning, de lider polaritet tilbageførsel, eller de udvikle en svag batteriets opladning hukommelse. Der er måder, du kan hjælpe dine NiCd batterier holde strøm igen.

Instruktioner

Fryser metode

•Sæt batteriet i en dobbelt-lock fryser taske og sætte det i fryseren til otte til 10 timer.

•Fjern batteriet fra fryseren, men overlader det i fryseren posen.

•Tillad batteri til at varme til stuetemperatur. Denne optøningen kan tage længere tid for større batterier, som bærbar computer batterier. Være sikker på, at batteriet er helt optøet før du fortsætter.

•Fuldt opladning af batteriet, ved hjælp af godkendte opladeren og producentens anvisninger for opladning. Denne proces kan gentages op til fem gange i løbet af livet af batteriet.

Puls bølge metode

•Brug et digital multimeter, eller DMM, til at måle batterispændingen. Tænd DMM, og Indstil det til at måle mærkespænding af batteriet. Placer rød bly på positive batteri pole og sort bly på den negative pol. Læs måleren og optage værdien. Hvis displayet viser et tal, der er mindst halvdelen af batteriets nominelle spænding, er den positive bly på negative batteri pole. Hvis displayet viser en negativ værdi af én eller to volt, din DMM fører er korrekt orienteret, men batteriets polaritet er vendt. Holde styr på hvilke pole er der.

•Se til diagrammer på Ysuusy.com til at bestemme parametrene spænding og tid nødvendige for batteri opsving. Med henblik på dette eksempel vil vi forbinde fire 6v lanterne batterier i en serie for at lade en 18v bore batteri.

Tage din kobber hookup wire og fratage en lille afdeling i hver ende. Wrap et skrabet afsnit omkring den positive pol på den første batteri, og anden enden omkring den negative pol på det andet batteri. Gentag denne proces for at forbinde positive pol på batteriet to til den negative pol på batteriet tre. Genganger igen hen til slut positive pol på batteriet tre til den negative pol på batteriet fire.

Ikke fuldført kredsløbet med det sidste par af terminaler. De sidste to terminaler er de positive og negative terminaler af 24v kilde.

Wrap en solerede ende af en længere ledning til pluspolen på batteri, en i din strømkilde, og wrap et andet lang ledning til den negative terminal af batteri, fire. Fratage de løse ender kun langt nok til at gøre kontakt med drill batteri terminal. Disse ledninger skal være lang nok til at nå komfortabelt mellem din strømkilde og din power tool batteri.

•Tilslut batteri serie negative terminal ledning til den negative terminal af din drill batteri. Tryk den positive terminal ledning til den positive batteri terminal tre gange pr. sekund til 10 sekunder, eller så hurtigt som du kan. Lad batteriet køle i 15 minutter.

•Sæt batteriet i sin oplader til 15 minutter, derefter fjerne den. Måle spænding med DMM. Vente 60 minutter og remeasure spænding.

Hvis de to aflæsninger er omtrent det samme--dvs, inden for plus eller minus 0.3 volt--batteriet er blevet repareret og du kan oplade det. Hvis andenbehandlingen er betydeligt lavere, batteriet blev ikke repareret og du skal gentage trin 3. Du kan gentage denne proces op til 25 gange over batteriets levetid.

Tips & advarsler

  • Brug beskyttelsesbriller når bølge-oplade batteriet.
  • Bølge-lade batteriet hver seks måneder til at opretholde sit liv.
  • Overopladning batterier forkorter batteriets levetid. Se producentens anbefalinger for foreslog opladning gange.
  • Ikke bølge batteriet, mens det er varmt; Dette kan få det til at eksplodere. Tillade batteriet til at hvile i mindst 15 minutter mellem strømstød.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com