Sådan Fix Bruser VVS

November 1

Sådan Fix Bruser VVS

Alle elsker et varmt brusebad i starten af dagen eller i slutningen af det. Derfor, når Bruser VVS ikke fungerer korrekt det kaster balancen af daglige rutine i vanvid. Ved tid, er utætte rør eller defekt afløb bemærket, de har allerede skadet træ og mur. Lære at lave Bruser VVS kan gemme boligejer omkostningerne ved at ansætte en blikkenslager.

Instruktioner

Trinene

•Undersøg vandhaner og brusebad hoved for utætheder. Hvis utætheder kommer fra inde i væggen, er adgang til VVS bydende nødvendigt at være i stand til at lave det ordentligt. Drej vandforsyningen til huset med tasten vand.

•Tag væg fra indersiden af bruseren hvis det er muligt. Hvis de er dækket med fliser eller en ét stykke balje surround, Find væggen bag VVS og adgang til den fra denne side.

•Locate studs i væggen, der på begge sider af Bruser VVS. Find de elektriske ledninger i dette område for at være sikker på, hvor det er før opskæring af væg. Hvis væggen er sheetrock, cut hele højden af væggen med et nøglehul så for at udsætte alle VVS.

•Locate kilde til lækagen og afgøre den ønskede metode til at ordne det. For utætheder i vandlinjen kan rørene skal udskiftes. PVC rør adaptere vil være behov for overgangen fra PVC til tråde for messing beslag på vandhanen. Husk at kun bruge PVC lim til at samle PVC rør. Hvis vandet linjer er kobber, se "Hvordan til at svede kobber rør fælles" i afsnittet Reference til denne artikel.

•Undersøg vand forbindelser fra under huset. Foretage reparationer nødvendige efter samme metode beskrevet tidligere. Andet, inspicere brusebad afløb i gulvet. Sæler i afløbet forsamling, der forbinder det med afløbsrør under huset kan være fast eller erstattet fra inde i bruseren. Hvis problemet i afløbet er revner eller andre skader på afløbsrør placeret under huset, ordne det ved at skære den dårlig afdeling ud med en hånd så og erstatte det med koblinger til at indsætte den nye afløb linje.

Tips & advarsler

  • Tag masser af rør og værktøjer, når kravler under huset for at holde dig fra at skulle kravle ind og ud. Bruge en lommelygte under huset, selvom det ikke er mørkt udenfor. Vigtigste vandforsyning lukkeventil kan findes på vandmåleren.
  • Altid bære sikkerhedsbriller når arbejdet med elværktøj eller kravle under et hus. Efterlad ikke PVC lim uden opsyn i overværelse af børn. Ikke efterlade hånd sav eller magt værktøjer automatiske tilstedeværelse af børn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com