Sådan Fix buler og Dings i rustfrit stål apparater

February 26

Sådan Fix buler og Dings i rustfrit stål apparater

Rustfrit stål apparater kan tilføje værdi til dit hjem, men kun når disse apparater er i god stand. Dings og buler er tiltraengte forskoennelser, der forringer skønheden i rustfrit stål finish. Fagfolk kan hurtigt fjerne buler og dings, men du kan også gøre arbejdet selv. Udvis altid forsigtighed, fordi det er muligt at gøre det bule værre.

Instruktioner

•Sæt en stemplet til at bule og blidt Tryk ned på håndtaget. Dette skaber et vakuum sug. Træk forsigtigt på håndtaget på stemplet, indtil du hører en popping lyd. Dette indikerer, at vakuum forseglingen er brudt. Du skal muligvis gentage flere gange til helt at fjerne bule.

•Anvend en ding reparationssæt. Disse kits er designet til at fjerne buler og dings i biler, men de vil også arbejde på rustfrit stål apparater. Sættet indeholder en overligger, hvilke funktioner to suge kopper, der lægger til apparatet. Når du trækker på overliggeren, springer det ud bule.

•Sæt en bule hevet ind i dit apparat. Dent puller skubber gennem et hul i midten af bule og låse på overflade bag rustfrit stål. Når du trækker på værktøjet, trækker det ud rustfrit stål overflade. Ulempen er, at du skal reparere hullet, når først du har færdig.

•Skub bule ud fra inde i apparatet. Denne metode virker kun på opvaskemaskiner, køleskabe og apparater, hvor du er købedygtig ophæve panelet rustfrit stål. Når du fjerner panelet, Tryk ned forsigtigt på bagsiden af ding, skubbe den tilbage på plads.

•Fyld i mindre dings og buler med en raspning compound, og lad tørre natten over. Sammensat udfylder bule, men svarer ikke til din rustfrit stål. Buff ned sammensat med fine grade sandpapir. Den samme metode virker for mindre ridser på dine apparater.

Tips & advarsler

  • Udvis forsigtighed når du arbejder med dit værktøj, som en fortalelse i hånden kan resultere i flere dings og ridser på apparatet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com