Sådan Fix din Whirlpool tørretumbler fra skrigende

June 21

Sådan Fix din Whirlpool tørretumbler fra skrigende

Lyde er fælles, når du bruger Hvidevarer og er typisk et tegn på en potentiel hardware spørgsmål. En højfrekvent hvinende støj fra dit Whirlpool tørretumbler er forårsaget af vandpumpe på tørretumbleren, og løbende squeals under en aktiv cyklus. Vandpumpe bruges på dit Whirlpool tørretumbler for funktionen damp til at fjerne rynker fra dit tøj ved at slippe damp mens tørring, og begynder at sladre når tørretumbleren er ubenyttet for en længere periode.

Instruktioner

•Touch "Cyklus Signal" på tørretumblerens Kontrolpanel i tre sekunder for at deaktivere kontrol låse indstilling, og tryk "Start/Pause" for at afbryde den aktuelle cyklus.

•Drej den tørretumbler cyklus knop til "Delicate," "Normal" eller "Tunge" at vælge en alternativ cyklus. En tørring cyklus i "Fugtig tør" giver damp og resultater i de hvinende lyd mens aktiv.

•Skub "Tørhed niveau" på forsiden af Kontrolpanel til at vælge "Normal" eller "Mindre" til tørring dit tøj for at reducere rynker.

•Tryk på "Rynke skjold" hen til automatisk opstille tørretumbleren alle 90 minutter for at forhindre, at dit tøj rynker. Rynke skjold funktion er nyttig, hvis du ikke er i stand til hurtigt fjerne dit tøj når cyklussen er færdig, da tørretumbleren cirkulerer luft gennem tøj til at reducere sandsynligheden for rynker.

•Tryk "Start/Pause" til at genoptage den tørretumbler 's cyklus. Tørretumbleren må ikke længere sladre når cyklussen er swtiched fra fugtig tør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com