Sådan Fix døde græs ved siden af indkørslen

February 23

Sådan Fix døde græs ved siden af indkørslen

Oftentimes, gartnere har problemer med voksende græs ved siden af indkørsler på grund af salt afstrømning i løbet af vinteren eller benzin spild i nærheden af biler. Det er vigtigt at finde ud af, hvad skyldes det døde græs før overseeding området for at forebygge fremtidige problemer. Den bedste tid til at ordne døde græs er i den tidlige eller sene forår afhængigt af græs. Jordtemperaturer i det tidlige forår favor cool-sæson græs typer, mens sent forår jordtemperaturer gavne varm-sæson græs sorter.

Instruktioner

•Rake væk døde græs ved siden af indkørslen. Fjerne alle vegetation som ukrudt, ved hjælp af et herbicid, der indeholder glyphosat. Følg instruktionerne etiket for ansøgning detaljer. Vent 5 til 14 dage for glyphosat til at dræbe ukrudt og siver ud af jorden.

•Work i de første 2 til 4 inches af muld en igangsætter gødning, der indeholder en høj procentdel af fosfor, etiket anvisninger. Fosfor hjælper unge græs planter udvikle stærke rodsystemer.

•Kapacitet området plantning fugtes jorden. Distribuere græsfrø på de bare områder eller fastsætte et stykke af sod over jorden. Dække græsfrø med 1/8-inch kompost. Hvis du lægger sod, skæres sod med en murske til at passe området nøgne.

•Hold sod eller græs frø fugtig for to uger. Afstå fra at træde på planter eller sod i tre uger.

•Fertilize planter eller sodded områder i seks til otte uger med en gødning, der indeholder kvælstof. Sprede kvælstof med en hastighed på 1 lb. pr. 1.000 kvadratfod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com