Sådan Fix Dry Rot

July 7

Sådan Fix Dry Rot

I modsætning til sit navn opstår dry rot kun på træ der indeholder fugt. Svampe, nyder den fugtige træ som et hjem, invadere tømmer får det til at rådne. Dette kan forekomme på hvilken som helst stykke træ, dybest set overalt i hjemmet. Om fastsættelse af dry rot kan virke som en skræmmende opgave, men selv de ufaglærte i tømrerarbejde kan håndtere de fleste tilfælde. Nogle indledende undersøgelse vil afsløre for dig omfanget af problemet og om du kan ordne det selv.

Instruktioner

•Figure ud af kilden af fugt forårsager tør rådne og fjerne det. De sædvanlige syndere er tilstoppede tagrender, utætte rør og tag problemer. For at lukke off fugt kilden, kan du nødt til at kalde en professionel blikkenslager, Tagdækker eller tømrer, hvis du ikke har færdigheder inden for disse områder. Tillad område til at tørre helt.

•Indstil omfanget af den rådnet træ, som vil se uudviklede og føles blød at røre ved. Hvis skaderne er omfattende og på en strukturel stråle, skal du erstatte hele strålen. På et dekorativt stykke, kan du blot udbedre skader, uanset hvor omfattende.

•Klippe ud af den bløde, rådnet træ med en skarp kniv. Skrabe væk på det træ, som bør komme ud let, indtil du rammer den hårde, sundt træ.

•Brush et træ hærder på den resterende træets overflade. Dette produkt vil sive ind i træet og forhindre yderligere rot.

•Forbered et træ fyldstof af ælte det indtil det er en konsekvent tekstur. Anvisningerne på emballagen vil hjælpe dig med denne forberedelsesprocessen. Skub det ind i den ugyldige venstre fra rådnet træ, så snart du kan. Tillad fyldstof til at helbrede så længe emballagen antyder.

•Sæt efterbehandling rører på fyldstof. Det kan behandles lige så træ udenom. Sand for at udjævne det og blande det ind i den omgivende overflade. Male og snitte det men du ønsker at matche de omgivende træ.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke at vente på den træ hærder tørre inden anvendelse af træ fyldstof. Fyldstof bliver faktisk bedre overholder overfladen hvis hærder er stadig våd.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com