Sådan Fix Drywall fejl

March 25

Alle har drywall fejl i deres hjem. Blærer, bobler og revner er de mest almindelige problemer. Du kan løse disse fejl, skal du købe nogle billige gipsvæg-efterbehandling forsyninger. De fleste detail hardware centre har et bredt udvalg af værktøjer til dig at vælge imellem. Hvis dette er en lille engangs projekt, kan du muligvis slippe af sted med at bruge billige, plast værktøj. Men hvis du planlægger at gøre en masse arbejde, investere i god kvalitet værktøjer. De vil vare længere og Giv dit arbejde en professionel udseende.

Instruktioner

•Mix fælles sammensatte til reparationer efter fabrikantens anvisninger. Bruge stuetemperatur vand til tynd fælles sammensatte, hvis du finder det for svært at sprede. Hvis du er kort på tid, kan du overveje at bruge hurtig-indstilling fælles sammensatte, som tørrer meget hurtigere end færdigblandede fælles sammensatte.

•Gouge ud af drywall fejltagelser, som vabler og bobler, med en hobbykniv eller andre skarpe instrument. Seks-tommer drywall knive også arbejde godt. Fjerne materiale der er venstre løs eller hængende. Coat reparationer med flere lag af fælles sammensatte, indtil det er glat.

•Få revner i gips ved at integrere papir drywall tape i fælles sammensatte over længden af hvert knæk. Først, gouge ud løst materiale. Så dække knæk med et tykt lag af fælles sammensatte. Endelig, Placer papir tape over knæk og tørre væk fælles sammensatte, forlader papir tape glat og flugter med resten af overfladen. Tillad dit arbejde til at tørre, derefter dække det med en lys frakke af fælles sammensatte, så båndet ikke vil vise gennem maling.

•Få søm dukker, som er områder hvor drywall negle stikke gennem drywall overflade, ved at indsætte drywall skruer lige ved siden af dem. Dette vil re-vedhæfte drywall bestyrelsen til de underliggende studs. Dække din reparation med flere lag af fælles sammensatte.

•Sand alle dine reparationer, ved hjælp af 150-sandkorn sandpapir før maleri. Hvis du har et stort projekt, kan du overveje at bruge en slibning pæl eller en powered drywall sander for at spare tid.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil arbejde på højt til loftet, investere i en lille platform eller stillads. Eller du kan leje en på de fleste detail hardware centre.
  • Undgå at købe quick-fix drywall reparation produkter, der tilbyder et-trins løsninger. De er sjældent effektive.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com