Sådan Fix eller Erstat Revere Ware te kedel fløjter

March 14

Sådan Fix eller Erstat Revere Ware te kedel fløjter

Reparere en Revere ware te kedel fløjte kan være en udfordring. Reservedele til disse robuste elkedler er ikke nemme at finde. Hvis din kedel fløjt er gået stille, noget kan blokere for dampen i at flygte den lille hul i en trykisoleret stream, eller en revne i plastik top er at skabe et hul for stor til damp til at opbygge nok pres for at gøre lyden. Enten måde, du bliver nødt til at ordne det eller tolerere en rolig kedel fra nu af.

Instruktioner

•Undersøg plastiklåg med metal center, der trækker sig tilbage fra tuden. Se efter revner og sørg for, at fælles landbrugspolitik er at gøre ordentlig kontakt med metal tuden. Hvis det plastik hætte er revnet, kan det fastsættes, fordi lim og selvklæbende lapper ikke vil vare under høje temperaturer. Fortsætte med at bruge kedlen fordi det vil stadig koge vand til te; det plejer bare fløjte. Købe en anden kedel, hvis du går glip af lyden.

•Scrub indersiden kanter af fælles landbrugspolitik, hvis det er intakt og ikke krakket. Skrub metal kanterne af tuden med den ru side af en våd køkken svamp til at fjerne mineralforekomster, der kan forhindre det i at lukke tæt.

•Klippe en 6-tommer længde af tynde gauge wire med saks eller wire kuttere. Stikke den gennem hullet i den metal del af te kedel fløjte. Vrikke det frem og tilbage for at løsne mineralforekomster fra hårdt vand, der kan blokere den. Fyld te-kedel med et par kopper vand og kog for at se om fløjten virker.

•Lyt til fløjte. Hvis du ikke kan høre det, tømme te kedel og refill med en 50 procent opløsning af vand og hvid eddike. Sæt på simre i 15 minutter. Syre i eddike vil opløse mineralforekomster inde i kedlen, du ikke kan nå eller se.

•Rengør kedel hver måned eller deromkring med eddike og vand løsning til at forhindre fremtidige oprustning, som kan blokere te kedel fløjte.

Tips & advarsler

  • Hvis du er nødt til at erstatte din Revere ware te kedel, Søg på loppemarkeder, vintage butikker og online auktioner først til ældre modeller af højere kvalitet.
  • Lad ikke stående vand i Revere ware te kedel natten--dette vil føre til rust ret hurtigt, især i nyere, tyndere Revere ware. Ikke hælde koldt vand i en ny Revere ware te kedel, mens metallet er varmt. Bunden bliver warp og bule.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com