Sådan Fix eller reparere plæneklipper Wire udstyr kontrol Throttle kabler

January 17

Sådan Fix eller reparere plæneklipper Wire udstyr kontrol Throttle kabler

Der er masser af grunde til, hvorfor din plæneklipper kan tomgang for højt eller kører på alt for høj en tophastighed, og en af dem kunne være et problem med gashåndtaget kabel. Gashåndtaget kabel forbinder direkte til motoren; for inspektion eller udskiftning formål, kan du åbne den ved at åbne den plæneklipperen motoren hood eller fjerne motor svøb. Du kan erstatte og fastsætte din plæneklipper kontrol throttle kabel, selv hvis du mangler ethvert kendskab til plæneklipper dele og drift.

Instruktioner

•Åbn en ridning plæneklipperen 's hætte eller skru og løft af en push plæneklipperen Ligklædet at afsløre den plæneklipper motor.

•Observe gas kabel, som er placeret på gashåndtaget arm tilsluttet normalt i højre side af motoren. Brug et par tænger til at trække kabel maskinhusene slukket base speederen kabeltype.

•Brug dine hænder til at frigøre gashåndtaget kabel fra motorens gashåndtaget arm nu at huse er blevet fjernet.

•Løsn låsen skrue på gashåndtaget kabel håndtag ved hjælp af en stjerneskruetrækker, derefter fjerne gashåndtaget kabel helt.

•Følg demontering proceduren i omvendt at installere den nye gas kabel. Sørge for, at stopskruen har strammet passende når kablet er indsat. Hvis problemerne fortsætter, løsne stopskruen lidt og tryk gashåndtaget kablet yderligere ind i huset, så stramme skruen endnu en gang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com