Sådan Fix en afløb pumpe på en GE profil opvaskemaskine

October 6

Når du kører en belastning af retter i GE profil opvaskemaskinen og finde, at der er vand i apparatet, når cyklussen er færdig, har du et afløb pumpe problem. Proces for at erstatte pumpen er lignende uanset mærke eller model. Proceduren er ikke svært, men for at udskifte pumpen, skal du fjerne opvaskemaskine fra under disken. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan fuldføre reparation i mindre end en time, så det ikke er så svært som det lyder.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til GE profil opvaskemaskine på boksen circuit breaker. Sluk for vandforsyningen under køkkenvasken. Løsn skruen klemme på drain slangen med en flad-tip skruetrækker og trække slangen fra gren tailpiece.

•Tag skruerne sikring opvaskemaskine til disken ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Fjerne sparkeplade fra bunden af opvaskemaskinen ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Drej tælleren nivellering ben med uret, så de hæve op.

•Tag vandlinjen fra indsugningsventilen ved hjælp af en skruenøgle. Fjern dækslet på boksen ledning og afbryder de elektriske ledninger. Trække ledningerne ud af boksen wire ved at løsne skruen på wire klemme.

•Træk opvaskemaskine fra under counter top og lægge det på ryggen på gulvet. Frakoble ledningerne fra afløbet pumpen på GE opvaskemaskine ved at trække dem ud indlæg. Løsn skruen klemmer sikre slanger til afløb pumpen med en flad-tip skruetrækker. Trække slanger fra pumpen.

•Fjern de fastholde skruer fra afløbet pumpe med en stjerneskruetrækker og trække det fra under opvaskemaskinen. Installer den nye pumpe i stedet for det gamle og spænd på fastholdelsesfaktorer skruer med Phillips skruetrækker.

•Tilslut slanger til afløb pumpe og stramme klemmerne med flad-tip skruetrækker. Stå opvaskemaskinen oprejst og skubbe den under skabet. Tilslut vandlinjen og stramme montering med en skruenøgle.

•Skub ledninger gennem wiren klemme og spænd med den flade-tip skruetrækker. Tilslut ledningerne efter farve og installere wire nødder på splejsninger. Installere dækslet på boksen wire. Installere skruen for at fastgøre opvaskemaskine til bordplade ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Twist udjævning ben ned, indtil de rører gulvet. Installere sparkeplade i bunden af opvaskemaskinen og spænd fastholde skruerne ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Tilslutte afløbet slange til gren tailpiece under vasken og stramme klemme med flad-tip skruetrækker.

•Drej på vandforsyning og circuit breaker til opvaskemaskinen. Køre opvaskemaskine for en kort cyklus for at teste drain pump.

Tips & advarsler

  • Altid slukke for strømmen til opvaskemaskine kredsløb på boksen breaker for at undgå elektriske stød.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com