Sådan Fix en bandagist gulv fra knirkende

February 25

En pibende gulvet er ikke en trussel mod dit hjems struktur, men det kan få irriterende. De fleste er forårsaget af subflooring, der ikke er korrekt fastgjort til spær eller strøer nedenunder. Hvis du fanger lyde under opførelsen og finish gulve er ikke fastsat, kan du ordne det ved at køre flere skruer direkte gennem subflooring og ind til Broramme. I et færdigt hjem er processen anderledes, men ikke svært.

Instruktioner

•Ansigt i din kælder med en lommelygte. Have en assistent, gå rundt på gulvet ovenfor, indtil han rammer de pibende steder. Skinne lommelygte på spær og subflooring og markere steder med en blyant.

•Drill en diagonal hul igennem til Broramme side i en 45 graders vinkel op mod subflooring. Bruge en drill bit med en diameter på lige store nok, at de skruer du bruger dias gennem hullet uden engagerende trådene. Stop boring når du rammer med undergulvet. Dette giver mulighed for skruen til at engagere sig med undergulvet, men ikke til Broramme.

•Sæt en 3-tommer lang skrue i hullet og skru det i undergulvet ved hjælp af en skruetrækker. Spænd det så det stinker undergulvet ned på toppen af truss og holder det sikkert.

Tips & advarsler

  • Har din ovenpå assistent watch mens du bor, så han kan fortælle dig, hvis din skrue kommer igennem finish gulv ovenpå.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com