Sådan Fix en Bissell støvsuger

July 14

Bissell opretstående støvsugere kan undertiden underperform. Om den sugeeffekt halter eller din støvsuger er ikke plukke noget på alle, kan et par mindre tweaks og hands-on vedligeholdelse forhindre dig fra at bruge en masse penge på en ny støvsuger. Denne artikel vil undersøge forskellige ting at tjekke hvis din støvsuger skal repareres.

Instruktioner

Sådan Fix en Bissell opretstående støvsuger

•Kontrollér beholderen og filtre hvis vakuum er ved at miste suge. En fuld dunk vil reducere magt i vakuum. Hvis du tømmer den og der er stadig et tab af magt, dobbelttjekke filter inde i beholderen og HEPA filter i venstre side. De skal rengøres/udskiftes efter behov.

•Undersøg slange til at sørge for der er ingen træsko i det. Slangen er helt aftagelige fra vakuum selv. Rotere vedhæftet fil point mod uret og trække indtil det fuldt udgivelser. Du bør kunne strække det alle vej ud og se dagslys i begge ender. Hvis ikke, klemme det sammen som tæt som muligt og se hvis du kan ryste ud den fejlende objekt. Bruge en wire bøjle eller lignende fleksibel objekt at forsigtigt stikke ud.

•Look inde i vedhæftede slangetilslutning punkt ved siden af bunden af vakuum for fremmedlegemer eller tilstopning debris. Hvis du ikke kan løsne objekterne med fingrene, forsigtigt bruge en wire bøjle som i trin 2.

•Fjern den vakuum bælte hvis det er løbende at glide ned. Du kan fortælle det er frakoblet, hvis din støvsuger gør en højfrekvent lyd og børsten ikke er bevægelige. Følg panel-fjernelse procedurer i rækkefølge, som de er markeret. Hvis du bare slukke støvsugeren, vil bælte være meget varmt. Hvis selen nemt kommer ud af det metal stang eller vakuum penslen, er det tid til en udskiftning.

•Tag vakuum børste hvis vakuum synes at have magt, men har svært ved at fjerne papir objekter fra gulvtæppet. Fjerne eventuelle fremmedlegemer inde i sin bedrift område. Afbrød alle strenge og tråde, der er sammenfiltrede inde pensler. Alle pensler skal være fri og klar af ethvert objekter; de bør også med rimelighed lige med få bøjet sugerør.

Tips & advarsler

  • Forsøget på at løse eventuelle elektriske komponenter kan resultere i elektrisk stød eller alvorlig skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com