Sådan Fix en Central støvsuger, når det er tilstoppet

February 18

Sådan Fix en Central støvsuger, når det er tilstoppet

En tilstoppet støvsuger er en plage. Du er nødt til at stoppe med at arbejde og se placeringen af blokeringen. Det er slemt nok, når du arbejder med en opretstående eller en dunk, men en tilstoppet central vakuum system er skræmmende. Sugeslange, som du vedhæfter udvidelse tryllestave og dyser er meget længere, og nogle af systemet er bag din vægge og fodpaneler. Den bedste måde at nærme sig problemet er at beskæftige sig med en del af systemet på et tidspunkt.

Instruktioner

•Kontrollér den rengøring vedhæftede fil, du bruger til at sikre, at ingen snavs og debris har blive fast i åbningen eller i røret, der forbinder dysen til udvidelse tryllestav eller slange håndtere.

Afbryd udvidelse tryllestave fra dysen og slange håndtaget, hvis du bruger dem. Hold dem op til en lyskilde. Kig langs dem. Hvis din opfattelse af lys i anden enden er helt eller delvist skjult, er der en blokering i tryllestaven. Grab obstruktion, og fjerne det med en wire tøj hangar.

•Tag suge slange fra fjorden du bruger, og Vedhæft den til en anden indgang. Kontrollere niveauet af suge. Hvis det er stadig fattige, ligger obstruktion sandsynligvis inden for de sugeslange eller dens håndtag. Hvis det er muligt, unclip håndtag fra slangen, og tjekke for blokeringer i det. Trække på hjælp fra en anden person. Hold slangen i en lige linje, og skinne en lys langs indvendigt. Hvis personen i anden enden har en delvis eller fuldstændig blokeret opfattelse af lyset, blokeres de sugeslange. Prøv at rydde det med en lang kosteskaft.

•Reconnect slange til fjorden du brugte når suge fejlen opstod, hvis suge er normal på andre fjorde. I dette tilfælde ligger blokeringen i de rør, der fører fra fjorden.

Dække rengøring slutningen med hånden flere gange til at oprette pres i systemet. Hvis dette ikke lykkes at klare problemet, skal du kontakte den nærmeste salg og servicecenter drives af producenten af din vakuum system.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en central vakuum system, er det en god idé at holde et håndholdt vakuum og et genopladeligt gulv fejemaskine som sikkerhedskopiere, i tilfælde af centraliseret systemet har skal repareres.
  • Være meget omhyggelig med ikke at beskadige de sugeslange, når de forsøger at fjerne blokeringer fra det.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com