Sådan Fix en Chip i en Countertop hjørne

April 4

Ligesom andre møbler eller armatur i dit hjem, kan du beskadige bordplader i dit hjem ved at tabe eller kaste genstande på dem. Hjørnerne af bordplader, som Rage frem videre end resten af disken og generelt har ingen støtte nedefra, er nogle af de mest sårbare områder i køkkenbordet. Hvis du får en chip i en countertop hjørne, kan du ordne det med en standard fyldstof.

Instruktioner

•Rinse chip med vand for at fjerne eventuelle glasskår fra chippen og lade området tilhugget tørre ud. Sten mestre anbefaler rengøring chips i marmor eller rock bordplader med acetone før reparation chippen.

•Sæt en metal hjørne bandage til bordplade hvis chip i hjørnet nederst i tælleren. Bruge en bandage, der er en Tilpas størrelse til hjørnet af køkkenbordet og tillægger undersiden af tælleren med en skrue eller tunge tape bøjlen, hvis du ikke ønsker en skrue hul i bunden af din counter, forlader lige nok plads mellem hjørnet af tælleren og tandbøjle til at presse flydende ned inde.

•Mix epoxy og hærder i forholdet angivet på etiketten epoxy i en engangs skål. Brug en engangs spartel til blanding af epoxy og hærder og lad blandingen stå i fem til ti minutter at begynde at oprette.

•Applicer epoxyen mix til chip i køkkenbordet med spartel, fylde cirka 1/8-inch chip, eller klemme 1/8-inch epoxy lim i chippen. Klem epoxy mellem kanten af hjørnet og den metal tandbøjle, hvis chippen er i bunden af tælleren. Give epoxy mix eller epoxy lim sidde i chip i fem til 10 minutter at sætte op. Epoxy opløsningen omrøres kontinuerligt, mens epoxyen sidder for at forhindre mix fra hærdning i beholderen.

•Tilføj yderligere 1/8-tommer lag af epoxy eller epoxy lim til chippen og lad det kur mod fem til 10 minutter mellem hvert lag indtil chippen er fuld. Hvis chippen er i bunden af køkkenbordet og du udfylder hjørne tandbøjle til ophobning i bunden af hjørnet, kan det være svært at fortælle, når chippen er fuld. Hvis du fortsætter med at fylde bandage, indtil det er nogenlunde fuld, kan du fjerne overskydende når du er færdig.

• Lad det sidste lag af epoxy sat op i 10 minutter og fjerne bøjlen fra køkkenbordet hvis du fyldt en bunden chip. Forlade epoxied chippen sidder i en til to timer før du rører den.

•Anvend en barberkniv blade eller maling skraber til omhyggeligt barbere den overskydende epoxy på køkkenbordet. Hold skraberen vinkelret fyldt chip og feje over det forsigtigt at fjerne lag af epoxy på et tidspunkt indtil chippen sidder jævnt med tælleren.

•DAB en lille mængde af touch-up male den samme farve som din køkkenbordet hvis fyldt chippen er stadig mærkbar. Da epoxyen er gennemsigtige, blander det ofte godt uden behov for maleriet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com