Sådan Fix en dør på en Kenmore HT3

March 4

Døren af din Kenmore HE3t vaskemaskine eller tørretumbler er en af de mest brugte dele af apparatet. Over tid virker den åbning og lukning handling hængsel skruerne løs, gør døren sag. Hvis dette er tilfældet, kan du finde du nødt til at løfte døren opad for at få det til at hægte sig ordentligt. Knirkende hængsler er også et fælles problem for aging Tøjvask apparater. At give en lille vedligeholdelse hver så ofte holder din skive arbejder bedst.

Instruktioner

•Åbn døren af din HE3t vaskemaskine eller tørretumbler til at få adgang til de skruer, der holder døren hængslet til kroppen af apparatet. Slå hver af de fire skruer med uret for at stramme forbindelsen; døren afskalninger lidt når skruerne må arbejde løs.

•Stram alle de skruer, der er synlig på indersiden af døren. der er mindst 14, som når løs, svækker forbindelsen mellem de indre og ydre dele af døren. Sørg for at stramme skruerne holder hængslet til døren. Åbning af døren så bred som muligt giver den bedste adgang til disse skruer.

•Træk ud nogen tråde svøbt omkring metal strejken på indersiden af døren låsen med et par nål næse tænger. Klart lint og andet materiale fra dør lås hul på siden af døråbningen. Din vaskemaskine eller tørretumbler starter muligvis ikke, hvis der er en forhindring i dør smæklås hul.

•Lubricate døren hængsler med en silicium-baseret fedt eller billigt madolie. Undgå at bruge fugt-spreder spray, som kun giver kortsigtede smøring og er mere velegnet til at løsne stak mekanismer. Arbejde fedt eller olie i hængslerne ved åbning og lukning af døren et par gange.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com