Sådan Fix en elektrisk ovn, der kortsluttede

October 21

Sådan Fix en elektrisk ovn, der kortsluttede

Elektriske ovne bruger el i stedet for naturgas til at producere varme og tilberede mad jævnt og billigt. Når en elektrisk ovn oplever en kortslutning, virker indtil du foretage de nødvendige reparationer. I mange tilfælde er disse reparationer relativt simple, men i nogle tilfælde, du skal bestille reservedele.

Ledninger problemer

Problemer med ledninger kan forårsage kortslutninger i alle former for elektriske apparater, herunder el-ovne. Når en elektrisk ovn shorts ud, kan det være på grund af ledninger, som har mangelfuld isolering og komme i kontakt med hinanden eller ledende dele af ovnen, såsom den metalramme. Flossede ledninger er et tegn på en risiko for kortslutning, så Erstat beskadigede ledninger, som du lægger mærke til før en kort opstår. Hvis en kortslutning opstår, Tag stikket ud af ovnen og inspicere ledninger for tegn på skade. Nye ledninger vil løse problemet og forhindre fremtidig kortslutninger.

Elektronisk kontrol bestyrelser

Moderne elektriske ovne bruge elektronisk kontrol bestyrelser, som er hovedsageligt små computere, der styrer ikke kun den ovn drift, men også strømmen af magt til den ovn varmeelementer. Hvis en kontrol bord funktionsfejl, kan det forårsage en kortslutning. Reparation af kontrol bestyrelser er upraktisk, så hvis dette er kilden til din ovn problemer, bestille en ny kontrol bord og installere det i ovnen. Priser og reparation procedurer varierer fra én model til en anden, så tjek din garantistatus før betale for reservedele.

Fuse udskiftning

I mange tilfælde vil elektrisk ovn, shorts ud blæse en indre sikring, der kræver udskiftning at fuldføre banen og har ovnen fungerer normalt. Kontrol af sikringen for tegn på sorthed og en overskyet glas cap er en af de bedste måder at identificere en kortslutning. Dog er en blæst fuse resultatet af en kortslutning, ikke dens årsag. Når du har repareret ledninger eller styrekort, erstatte den blæst sikringer, og derefter tilslutte ovnen og teste det.

Sikkerhedsspørgsmål

Elektriske ovne tegne nok elektricitet til at forårsage alvorlige sikkerhedsproblemer under eller efter en kortslutning. Hvis din ovn shorts ud under brug og du lugte røg, slukke circuit breaker for dit køkken før du forsøger at flytte eller tag stikket ud af ovnen. Kortslutninger kan forårsage elektrisk stød eller brand, så ikke ignorere faren ved flossede ledninger bag din ovn. Hvis du ikke er sikker på dine evner til at erstatte ledninger eller en styrekort, leje en reparation professional til at sikre, at du kan fortsætte med at bruge din ovn sikkert.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com