Sådan Fix en Formica tabel, der vendte Black fra solen

June 16

Formica er et brand-navn laminat, der er nemme at finde på mange overflader rundt i hjemmet. Det er ret holdbart, men ændrer farve eller svinder hvis det får masser af sol. Dette kan ikke fortrydes. Du kan dog fastsætte tabellen, så det passer til din indretning ved at male det med slidstærk maling. Laminat accepterer ikke maling let på grund af dens glatte overflade, men med de rigtige produkter, kan du have en frakke af maling, der er brugbare i dage og varer i år.

Instruktioner

•Sand bordplade med 120-sandkorn sandpapir indtil overfladen er ikke længere skinnende. Aftør med en tack klud til at fjerne den slibning støv.

•Mix to-delt, vandbaseret epoxy maling efter pakke instruktioner. Forbered malingen lige før du planlægger at bruge den. Epoxy maling forudsætter en induktion periode i 30 minutter før du kan bruge den.

•Paint bordpladen, ved hjælp af et kort-lodden svamp roller eller en syntetisk stritte børste. Pels hele tabellen og lade det helbrede efter pakke instruktioner--op til to dage. Anvende en anden frakke til den bedste holdbarhed.

Tips & advarsler

  • Altid arbejde i et godt ventileret område, mens maleri.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com