Sådan Fix en Frigidaire fryser & køleskab, der ikke er koldt nok

November 2

Sådan Fix en Frigidaire fryser & køleskab, der ikke er koldt nok

Frigidaire køleskabe og frysere er designet til at holde maden frisk i længere, men når temperaturen bliver for høj, du kan finde dine grøntsager og andre letfordærvelige forkæle i et hurtigere tempo. Sikring af dit køleskab og fryser opererer på den korrekte temperatur øger livet af din mad, så du får længere tid til at nyde dine indkøb. Korrekt opsætning mindsker også risikoen for sygdom og madforgiftning af forkert opbevaring.

Instruktioner

•Juster termostaten eller digital temperaturkontrol; temperaturen kan være konfigureret for højt. Holde din fryser mellem 0 og minus 2 Fahrenheit (minus 18 og minus 19 Celsius) og køleskabet på omkring 37 Fahrenheit (3 Celsius). Apparater med digital kontrol er lettere at justere; bare tryk på knapperne under visning af temperatur i fryseren. Det kan hjælpe for at købe et køleskab og fryser termometer Hvis modellen bruger en dial termostat, selvom indstillingen "4" er normalt acceptabel. Tillad 24 timer for ændringer komme fuldt ud i kraft.

•Rethink hvor du opbevarer dine Frigidaire køleskab og fryser. Ovne, kedler, radiatorer og andre varmekilder arbejde mod det apparat afkøling handling, at hæve interne temperaturer. Du bør ikke holde køleskab i et værelse, der ofte oplever ekstreme temperaturer--en garage i vinter eller sommer, f.eks.

•Ændr hvordan apparatet bruges. Prøv at begrænse antallet gange du åbner døren i løbet af dagen, aldrig afstivningsmateriel døren åben for mere end et par sekunder. Lagring af varme eller varmt mad containere kan kaste off indre temperatur, hvis dette fortsætter i en lang periode.

•Sørg for, at døren sæler er i god stand og gøre kontakt med kroppen af køleskabet. Knæk, korroderede eller foldede døren sæler Lad i stuetemperatur air. Sørg for alle de skarpere trækker lukke ordentligt, og at ingen mad containere hold døren klem. Kontakt Frigidaire, hvis du har brug for udskiftning sæler.

•Køre den en komplet defrost cyklus. Frigidaire køleskabe og frysere smelte automatisk isen oprustning, men hvis isen bliver et alvorligt problem, den indre computer ikke kan kunne håndtere arbejdsbyrden. Overveje at flytte din mad til en anden placering for 24 til 48 timer og frakoble køleskabet. Is fast til kondensatoren bredbånd vil have tid til at smelte væk og dette vil forbedre den apparat kølefunktionen. Placer håndklæder omkring køleskabet, i tilfælde af den smeltende is oversvømmelser i køkkenet.

Tips & advarsler

  • Kontakt Frigidaire hvis din digital temperaturvisning blinker; computeren har registreret et problem med den interne mekanisme. En tekniker vil være i stand til at løse problemet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com