Sådan Fix en Frigidaire køleskab, der ikke er køling på toppen & bunden

March 23

Sådan Fix en Frigidaire køleskab, der ikke er køling på toppen & bunden

Frigidaire fransk dør køleskab giver både en side-by-side sektion for køling og en nederste sektion for fryser elementer og styrer temperaturen med sin indbyggede LCD-kontrolpanelet. En lidt høres summende støj er en indikation af en aktiv kompressor i køleskabet, hvilket betyder, at køleskabet kører for at kontrollere temperaturen af fryser og køleskab. Utilsigtet ændringer i køleskabet temperatur påvirker kompressor; Hvis der er ingen støj og køleskab eller fryser føles varm at røre, kører apparatet ikke. Hvis køleskabet fortsat opfører sig utilregneligt, kan det kræve ekspert service reparation, fordi et elektrisk problem kan findes med sin Kontrolpanel.

Instruktioner

•Kontrollér køleskabs power stik for at sikre, at det er fuldt indsat i en stikkontakt.

•Touch "Kontrol Lock" i tre sekunder for at låse op den køleskab Kontrolpanel. Tryk på "Power" om kølesystemet er aktiv. Ved et uheld holde power-knappen slukker kølesystem, som deaktiverer den fryser og køleskab til rengøring eller til at flytte.

•Hold "standardindstillinger" i tre sekunder for at nulstille køleskabet til fabriksindstillingerne for standard fryser og køleskab temperaturer.

•Skub "Kontrol Lock" i tre sekunder for at låse kontrolpanelet. Vent mindst 24 timer i køleskab og fryser til at tilpasse sig de nye indstillinger.

Tips & advarsler

  • Undersøg din boligs sikringsboksen hen til indskrive nemlig en blæst sikring. En blæst fuse forhindrer magt fra at nå køleskabet og kræver en udskiftning 15-amp tidsforsinkelse sikring at levere tilstrækkelig strøm til apparatet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com