Sådan Fix en Frigidaire køleskab dør med en Popping støj

December 27

Frigidaire er et populært mærke af hjem-brug køleskabe og frysere. Frigidaire fremstiller køleskab modeller, der omfatter fryser på toppen, fryser på bunden og side-by-side design. Hvis du hører en popping lyd fra området dør af enhver Frigidaire model, er der en række fejlfindingstrin, du kan tage. Sætte dig selv med de lyde, der er fælles for din Fridigaire køleskab model vil hjælpe dig lyden kan fjernes, eller hvis det er bare en normal drift støj.

Instruktioner

•Undersøg hængsler af køleskabet dør når du åbner den. Ofte, kommer den popping støj fra en beskadiget hængsel med skæv metal. Hvis dette er tilfældet, konsultere din Frigidaire instruktionsbog for instruktioner om, hvordan du udskifter hængsel til din specifikke model.

•Åbn fryser døren til din Frigidaire køleskab. Hvis du ikke har den vandforsyning linje hooked op til din fryser, flip op metal armen over isen bin i positionen "Off". Dette viser off ice maker og vil forhindre et højt popping støj, der kan lyde som det kommer fra døren.

•Kontrollér is dispenser i din fryser dør, hvis det er relevant. Isen falder i dørens dispenser kan lyde som en pop, især hvis der er ingen is i automaten på tidspunktet. Mens denne lyd ikke kan undgås uden at slukke ismaskinen, vil du i det mindste vide, dette er en normal støj.

•Kontroller din brugervejledningerne til at se, om din Frigidaire køleskab har en selvstændig optøning funktion. Frigidaire siger at knitrende, popping eller sydende hørt når en dag er en normal støj for køleskabe med denne funktion.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com