Sådan Fix en Front Load GE tørretumbler, der ikke er varme

March 22

Sådan Fix en Front Load GE tørretumbler, der ikke er varme

Ingen varme er lig med langsom tørring--det er tilfældet med alle tørretumblere, herunder GE modeller. Fastsættelse dit tøj tørretumbler er manglende tørring varme indebærer udelukke de mest almindelige årsager til problemer, der kan omfatte elektricitet forsyningsproblemer, gas supply problemer og fejl i opsætning af apparatet. Genoplive din GE tørretumbler, når det synes at være brudt kræver ikke altid særlig ekspertise eller viden; Du kan let fuldføre grundlæggende fejlfinding vejledning i hjemmet.

Instruktioner

•Kontrollér kontrolelementer, som du måske har valgt indstillingerne uegnet til tørring en normal belastning af vådt tøj. Annullere "Air fnug" tilstand fra menuen "Timet cyklus", hvis det er nødvendigt, og tryk på knappen "Tør Temp" indtil det varme indstilling er på "Medium" eller "Høj."

•Tjek for blæst sikringer eller udløst afbrydere i dit hjem; GE elektriske tørretumblere bruge en sikring eller hammerens for motor og kontrol og en anden til varmelegemet. Tørretumbleren kan spin og starte som normalt men ikke generere varme, hvis varme sikring eller hammerens er inaktive.

Kil mængden af tøj i tørretumbleren; tunge, mættede tekstiler tager længere tid at tørre, at give indtryk af tørretumbleren er ikke generere nogen varme. En tørretumbler belastning bør altid være svarende til et enkelt vaskemaskine belastning; overbelastning tromlen begrænser luftstrøm og øger tørretider.

•Double-check den tørretumbler gas shut-off ventil bag apparatet er åbent, og at ventilen for din ejendom er så gas gennem. Enten ventil kunne have været slukket under vedligeholdelse eller service. Andre apparater i dit hjem vil standse arbejdet, hvis forsyningen til dit hjem er afbrudt.

•Kontroller der er nok gas tilbage i dit hjem eller tørretumbler er LP tank; der bør være en sporvidde på toppen af tanken med angivelse af mængden af produktet tilbage. Hjem uden en forbindelse til de vigtigste levering ofte bruge LP tanke til power gasapparater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com