Sådan Fix en Futon madras

August 10

Sådan Fix en Futon madras

Futons spare gulvplads, tjene som instant gæstesenge, og er generelt mere billig end sofaer eller sofaer. Men hvis du har købt en futon i et forsøg på at spare på udgifterne til møbler og din futon madras har nu brug for reparationer, du er nok ikke tilfreds med tanken om at tilbringe endnu flere penge på en ny futon madras. Fix din futon madras selv at spare penge og til at udvide din futon liv ved flere måneder eller endda år.

Instruktioner

•Åbn din futon madras lynlås adgang til fyldet hvis din futon madras er blevet flad eller klumpet. Tilføje nye bomuld pladevat til problemområder ved glider det gennem lynlåsen og skubbe det til de nødvendige områder. Sætte ekstra fyld i din futon madras hjørner for at gøre dem ser sprød.

•Træk ud alle fyldet hvis sin snavsede, ildelugtende eller for klumpet rette med et lag eller to nye fyld. Roll fyldet i en cylindrisk figur og trække det ud af dækslet til madras. Lægge den ud flad igen og tage den udstopning højde, længde og bredde dimensioner. Brug disse dimensioner til at skære ud nye sektioner af pladevat. Roll nye madras fyldet du bare skåret i en cylindrisk og passe det tilbage gennem lynlåsen. Arbejde den batting flade og tilføje ekstra lag efter behov.

•Klippe omkring nogen huller i din madras dækning, hvilket gør dem selv og let at arbejde med kvadrater eller rektangler. Skær en diagonal spalte om one-kvart-tomme lang, i hver enkelt figurs hjørne. Fold i de klapper, du lige har oprettet og tryk dem flade med strygejernet opvarmet.

•Klippe en skrot af matchende stof med bare lidt større dimensioner end din futon er åbning og glider det inde i jeres hul. Match din skrot kanter vendte i klap kanter og pin dem sammen. Hånd-sy patch på futon madras dækslet ved hjælp af tilsvarende tråd.

•Træk gratis enhver klud eller tråde fastklemt lynlås eller lynlås skyderen, som er det glidende stykke du trække langs lynlåsens længde. Let at slibe i slutningen af et stearinlys eller en bar af sæbe over din lynlåsen tænderne, og derefter trække skyderen frem og tilbage over tænderne indtil skyderen dias glat.

•Tag lynlås hvis det ikke kan repareres. Slip den skarpe, spidse ende af din søm ripper ind i lynlåsens sømme og rive tråde holde lynlåsen til madrassen.

•Sæt en ny lynlås med en smeltelig hem tape. Placere tape omkring de gamle sømme, og derefter placere nye lynlåsen på båndet, og sørg for den lynlås stof kanter helt dække båndet, og at båndet ikke glider mod den midterste, metal del af lynlåsen. Aktivere hem tape klæbemiddel ved at anvende varme over lynlåsens stof kanter med en opvarmet jern.

Tips & advarsler

  • For at holde din futon madras i optimal stand, vend det engang hver par uger, hænger det i fuld sollys mindst to gange om året, og stedet rengøres med et mildt vaskemiddel.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com