Sådan Fix en GE Cafe serien Ice Maker

September 6

GE Cafe serien apparater er designet til at give husejere den samme form for teknologi i deres køkkener, som dem, der ejer restauranter og caféer i deres. En af apparaterne i GE Cafe serien er køleskab med ismaskine. Dette bottom-fryser køleskab har en ismaskine og vand dispenser. Du kan ofte løse en GE ice maker af fejlfinding og afhjælpning af problemet selv. Kan ikke være brug for professionel hjælp.

Instruktioner

•Klik ice maker magt skifte til "On." Denne parameter er placeret på siden af ice maker bin. Et grønt lys tændes, når ismaskinen er funktionelle, men grønt lys kun skinner når fryseren er lukket, eller når du manuelt trykker i fryseren lyskontakt.

•Kontrollér vandlinjen. Når du installerer en ny GE Cafe serien køleskab, skal du gøre mere end blot tilslutte ledningen i stikkontakten. Vand dispenser og ismaskinen vil ikke arbejde indtil linjen vand fra dit køkken vandforsyning er tilsluttet indsugningsventilen nederst på bagsiden af køleskabet. Hvis linjen er forbundet, Sørg for det ikke er snoet eller snoet på en måde, der ville forhindre, at vand strømmer gennem det.

•Wait ca. 24 timer efter du hook op dit køleskab og fryser før du forsøger at fjerne is fra ismaskinen. GE Cafe serien ice maker når sit optimale oprettelse af ice temperatur når den når 0 grader Fahrenheit. Det kan tage flere timer for apparatet at nå denne temperatur og skabe en betydelig forsyning af is.

•Åbn låget til ice maker bin og niveau isen terninger i hånden hvis du finde at isterninger fremspringende fra placeringerne. Disse ud-af-sted is unger kunne forårsage wire afspærring arm til at blive hængende i op-position. Når wiren arm er op, ismaskinen ophører at gøre is.

•Drej off ice maker når grøn strøm blinker på enheden. Dette lys indikerer at isterninger sidder fast i ismaskinen. Indsæt din hånd ind i bin og trække ud nogen stykker af is, der har fast sammen og hindrer oprettelsen af is. Disse besværlige stykker af is er sandsynligvis placeret på toppen af isen bin hvor ice er smidt i skraldespanden efter støbeskeen. Drej ismaskinen tilbage på.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com