Sådan Fix en General Electric Tørretumbler fra knirkende

November 28

Tørretumblere er ofte støjende i drift, og General Electric modeller er ikke anderledes. Pibende lyde er et fælles anliggende og et resultat af et par af årsagerne. Tørretumbleren vibrerer ofte når den kører, forårsager knirkende. Komponenter kan gnide sammen for at skabe friktion og forårsage knirkende. Uanset årsagen, er det som regel nemt at lave knirkende i en General Electric tørretumbler.

Instruktioner

•Skub tørretumbler flere inches længere væk fra væggen og fra Skive. Dette hjælper med at forhindre vibrationer-relaterede kollisioner, der resulterer i knirkende.

•Sæt en gummibelagt skridsikkert underlag under tørretumbleren. Det absorberer vibrationer, der fører til knirkende.

•Lyt til tørretumbleren mens den kører for at måle hvor knirkende kommer fra. Afmonterer tørretumbleren og spray smøremiddel i led og områder, der skrigende for at minimere den friktion, der forårsager den knirkende. Med tørretumbleren stadig unplugged, skal du åbne adgangspanelet i ryggen med en skruetrækker til at nå yderligere tørretumbler komponenter for smøring efter behov.

Tips & advarsler

  • Hvis tørretumbleren fortsætter knirkende højlydt, kan bæltet være defekt eller justeret forkert. Reparere dette kræver delvis afmontering af din tørretumbler og er bedst at overlade til en professionel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com