Sådan Fix en håndværker Garage døren fjernbetjening, som ikke virker

September 3

Sådan Fix en håndværker Garage døren fjernbetjening, som ikke virker

Som med enhver fjernbetjening, er problemer med håndværker garage døren fjernbetjeninger normalt på grund af en udmattet batteri. Døråbner motorer har programmeret selvdiagnosticerende funktionalitet imidlertid som vil hjælpe dig med at isolere om problemet er døren eller fjernbetjeningen. Knappen "Learn" på motoren har en diagnostisk LED (light emitting diode) støder op til det der blinker i en sekvens, så pauser, og så blinker sekvensen igen. Hvis du kender rækkefølgen, kan du diagnosticere problemet og løse garage døren fjernbetjeningen, der ikke virker

Instruktioner

•Udskift batteriet i fjernbetjeningen hvis fjernbetjeningen ikke virker.

•Tjek for forhindringer på døren hvis fjernbetjeningen er uregelmæssig. For eksempel, døren vil ikke lukke eller tilbagefører pludselig og lysene blinke på motorenheden.

•Reprogram fjernbetjeningen. Tryk på learn-knappen på motoren og slip den. Inden for 30 sekunder, tryk og hold knappen på fjernbetjeningen for at du har et problem med. Slip knappen, når motorenheden blinker.

•Test fjernbetjeningen.

Tips & advarsler

  • Udføre de selvdiagnosticerende tests på motoren. Tryk på knappen Learn på motor. Enhver blinkende indikerer et problem med døren, ikke fjernbetjeningen. En flash angiver en knuste eller afbrudte sikkerhedslinen på døren. To blinker angiver en kort på døren. Tre blink angiver en dør kontrol kort; fire blinker angive sikkerhedsfølere er fejljusteret; fem blinker angive sensor mislykkede---tag motor og sæt det i igen. Seks blinker angive kredsløb på motoren ikke.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com