Sådan Fix en Huskee Supreme Plænetraktor

October 10

Om du har acres af græs til at skære i sommertiden, eller felter af blade og barkflis at suge op i løbet af efteråret eller vinteren, Huskee Supreme Plænetraktor, fremstillet af Husqvarna, er designet til at håndtere arbejdsbyrden. Huskee Supreme anses en robust bygget maskine, dog kan nogle gange opstå mindre problemer, især når traktorens vedligeholdelsesplan ikke er fulgt. En simpel gennemgang af fælles problemer og fejlfindingsteknikker kan som regel få Huskee tilbage i orden.

Instruktioner

•Åbn Huskee bagagerumsklap og tænde multimeter. Angiv multimeter til volt og tillægger de tilsvarende batteripolerne negativ og positiv test fører på måleren. Hvis spændingen er under 10 til 12 volt kræver det en udskiftning. Løsn og trække kabler ud med en skruenøgle, løft det gamle batteri ud, sted et nyt i. Stramme kabler med Skruenøglen.

•Tag off Huskee's spark plug wire. Fjerne plug med en gnist stik skruenøgle. Ren off eller installere et helt nyt tændrør. Hvis det har været mindst over et år siden tændrøret blev erstattet, er ændre stikket en god idé. Installer et nyt stik ved at dreje det tilbage ind i stikket, stramning det med et tændrør skruenøgle.

•Tjek for at sikre ledninger til at maskinen tænding, igangsætter og batteri kabler er alle sikker, og at der er nogen løse forbindelser. Hvis der er stramme nogen løse forbindelser dem ned med en skruetrækker.

•Drej take off brændstoffet cap and se hvis der er nok benzin i brændstoftanken. Hvis benzintanken er lav, fyld tanken med gas. Erstatte gas cap, når tanken er helt fyldt med benzin.

•Tag luft-filter dækning, som hviler på toppen af karburatoren på motoren. Fjern dækslet ved at skrue de små plast skrue. Sæt dækslet til side og trække filteret. Udskifte filteret med en ny, hvis det er snavset.

•Kontrollér olie på maskinen hvis motoren starter kører højt, eller hvis der er mere røg end sædvanlige kommer fra udstødningen. Løft motorrummet og trække oliemålepinden. Tør oliepinden med en klud, Indsæt oliepinden og derefter trække den ud igen. Ser for at sikre at oliestanden falder mellem de acceptable områder præget af indikatorer på oliepinden. Hvis olien er lav, erstatte oliepinden, fjerne olie fylde cap og sætte en kvart af olie i. Erstatte fælles landbrugspolitik, når dette er gjort.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com