Sådan Fix en Husqvarna plæneklipper med Auto gang

August 5

Selvom Husqvarna er i vid udstrækning kendt for fremstilling af et bredt udvalg af motorsave, gør virksomheden også mange stilarter af push plæneklippere. Husqvarna's power-selvkørende plæneklippere er udbredt, fordi funktionen potens propel tager nogle af de back-breaking arbejde ud af at have til at skubbe plæneklipperen gennem tykt græs. Hvis din Husqvarna ikke vil starte, er der flere ting du kan kontrollere og reparere hjemme før beskydningen hårdt tjente dollars for enkle reparationer.

Instruktioner

•Åbn gas cap og kontrollere brændstof niveau. Så simpelt som lyden, det er noget ejere kan nemt overse. Også, hvis der er gammel benzin i tanken, vippe plæneklipperen sidelæns for at tømme den og derefter refill tank med friske gas og derefter forsøge at give det en start.

•Undersøg choker gashåndtaget mens du flytter den. Kontroller, at kablet er faktisk stadig fastgjort til siden af karburatoren. Hvis det viser sig løs, brug nålen næse tænger til at guide kablet tilbage ind i det lille hul på karburatoren koblingen.

•Tag spark plug wire med tang og derefter bruge et tændrør skruenøgle til at fjerne den gamle plug. Installer den nye plug ved at skrue den i hånden og derefter stramme den med tændrøret skruenøgle. Prøv at starte plæneklipperen efter installation af et nyt stik.

• Bekræft, at kontrollinjen er trukket tilbage når du forsøger at starte maskinen. Hvis betjeningspanelet ikke er deprimeret, mens du forsøger at starte, vil maskinen ikke starte.

•Tag luftfilter dæk skruen med en skruetrækker og derefter tage ud af luftfilteret. Rengør det ved forsigtigt at trykke det på jorden, eller blot erstatte det med et nyt luftfilter, hvis det er helt tæret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com