Sådan Fix en igangsætter ledning på en plæneklipper

April 17

Fleste af ikke-elektriske plæneklippere er startet ved at trække en igangsætter ledning. Det er meget almindeligt for en pull ledningen at blive slidt og knække, forårsager ledningen til wrap op inde plæneklipperen. En anden hyppig forekomst med græsslåmaskine starter ledninger er i ledningen til at fortabe sig inde plæneklipperen, efterfølgende ikke at tillade at maskinen startes. Hvorom alting er, kan det blive nødvendigt at åbne plæneklipper til at ordne sine igangsætter ledning.

Instruktioner

•Tag plast eksterne tildækning af din plæneklipper. For at gøre dette, Skru de fire til fem skruer på toppen af din plæneklipper, der holder dækken på plads. Alle plæneklippere vil sættes op lidt anderledes, men alle af dem har evnen til at fjerne den ydre dækker.

•Locate lille disk i som ledningen er indpakket. Fjerne hele ledningen boliger ved at fjerne den skrue, som holder det nede. Nogle modeller kan holdes på plads af en møtrik og bolt system; i dette tilfælde skal du en topnøgle.

•IDENTIFY hvis ledningen er brudt på et tidspunkt. Hvis dette er tilfældet, skal du erstatte den med en ny ledning. Pak den gamle ledning, Sørg for at konstatere, i hvilken retning ledningen er indpakket: med eller mod uret. Der vil være en lille knude for enden af ledningen, der er forankret i en del af disken. Indsætte nye pull ledningen knude (disse kommer præ knyttede), i del af den disk, der er slidset for det. Pak den nye ledning rundt om disken i den modsatte vej, du har fjernet det, og foder den overskydende ledning gennem toppen af plæneklipperen 's ydre dækker du fjernes i trin 1.

•IDENTIFY hvis ledningen har simpelthen været sammenfiltrede op med sig selv og har ikke brækket af. Hvis dette er tilfældet, kan du blot udpakke og omformater den eksisterende ledning rundt om disken igen uden at skulle erstatte det med en ny. Men, hvis ledningen er alderen på alle, kan du gå videre og erstatte det, da du allerede har plæneklipperen åbne. Det vil spare dig fra at skulle åbne op plæneklipper igen på et tidspunkt i fremtiden.

•Reconnect ledningen disk boliger og rescrew eksterne tildækning af plæneklipperen. Efter rescrewing alle komponenterne, prime plæneklipperen ved at trykke på fem til 10 gange på knappen Ryd boble-formet. Endelig, trække i ledningen for at kontrollere, at maskinen starter som det skal.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com