Sådan Fix en John Deere motorsav Pull ledningen

September 29

Erstatte pull ledningen på John Deere motorsav er det samme som erstatter ledningen på nogen andre motorsav. Processen er ikke svært, og den gennemsnitlige gør-det-selv kan fuldføre projektet i mindre end 30 minutter. Jobbet kræver ingen specielle værktøjer eller færdigheder. Den måde starteren værker er med rekyl. Når du trækker ledningen til at starte en motorsav, spoler en indbygget fjeder ledningen tilbage i motorsav boliger. Det mest almindelige problem er en brudt forår.

Instruktioner

•Tag skruer fra starteren boliger på venstre side af kæden så, ved hjælp af en Torx driver. Træk i huset væk fra saven. Fjerne den gamle ledning fra starteren. Kontrollere foråret ved at dreje starteren ring og sørge for at den fjedre tilbage korrekt.

•Udskift foråret om nødvendigt ved at fjerne Låsering fra skaft af starteren ved hjælp af et par nåle-næse tænger. Tag spool off boliger og sæt den nye forår. Placer spolen på huset og installere snap ringen ved hjælp af et par nåle-næse tænger.

•Sæt en ny ledning gennem hullet på rullen og trække det hele vejen igennem. Sæt ledningen i hak på rullen. Vind spole frem, indtil du begynder at føle foråret stramning. Tilbage fra en fuld tænde efter du føler foråret stramme. Gør det ikke for stram. Hold rullen på plads, mens du arbejder, så det ikke trække, indtil du har brug for det til.

•Tillad spole til trække langsomt. Som det går tilbage, vil det vind den nye ledning rundt om den. Indsæt den nye ledning gennem nitter på ydersiden af huset. Træk ledningen flere gange for at sikre, at det trækker korrekt. Sæt enden af den nye ledning gennem håndtaget. Binde en knude i ledningen, så håndtaget ikke kommer.

•Sæt starter boliger på din John Deere motorsav. Installere fastholde skruerne, og spænd dem ved hjælp af en Torx driver.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke på denne procedure, når motorsav motoren er varm.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com