Sådan Fix en John Deere Rider plæneklipper

July 19

Sådan Fix en John Deere Rider plæneklipper

Reparationsomkostninger er høje. Når som helst motordrevet udstyr kræver en reparation eller genopbygning af en professionel mekaniker, betaler du to til tre gange mere end udgifterne til dele alene. Da mange af problemerne med en John Deere plæneklipperen er mindre, kan du spare en masse penge at gøre arbejdet derhjemme. Afhængigt af ridning plæneklipperen alder er de fleste spørgsmål relateret til slid og ælde.

Instruktioner

•Tag pause luftstøtte off luftindtaget og inspicere luftfilter. Motor oplever indløb air begrænsning vil slæbe og choker som hvis det svigter. Rengøring og udskiftning af luftfilter vil puste nyt liv i motoren og forbedre ydeevnen betydeligt.

•Tjek for gnist på tændrør når motoren vender men starter ikke. Fjerne konnektoren og tegne tændrøret med et tændrør skruenøgle. Anbring stikket tilbage i stikket og jorden det mod motoren sag. Drej tændingen over, som om du kan starte motoren og søger spark udsendes fra stikket. Hvis gnisten er fraværende, erstatte stikket med en ny. Muligheden for et Tændrør til at antænde brændstof-luft-blandingen i motorens forbrændingskammer forværres over tid. Til sidst, vil tændrøret give helt.

•Gå starte en John Deere Rider plæneklipper med en automotive batterioplader. Et dødt batteri er et fælles problem efter en lang vinteropbevaring. Inden du tilslutter den batterioplader netledning til en stikkontakt, tilsluttes sort bly negative batteri post og rød bly til posten som positiv batteri. Tilslut batteriopladeren til magten og tillade batteriet til at opkræve indtil den oplader meter angiver en fuld batteriopladning. Hvis batteriet ikke vil acceptere en afgift, det har sandsynligvis ikke og vil kræve en erstatning.

•Tag den negative batteri terminal første når du fjerner batteriet for udskiftning. Brug en 3/8-drev ratchet og socket til at løsne bly batteripolerne. Vrikke hver terminal lidt mens trække op på det for at fjerne batteriet fører fra batteriet. Tør snavs og snavs fra boksen batteri med en behandskede hånd, når batteriet er af vejen. Sæt det nye batteri i sted og installere den røde batteri føre til positive batteri indlæg først. Stramme terminal med sokkel og ratchet før du installerer den sorte batteri bly til den negative terminal.

•Undersøg ridning plæneklipperen fuse link hvis plæneklipperen undlader at vende. En John Deere plæneklipperen beskæftiger en 20 amp sikring i batteri kredsløb til beskyttelse af den plæneklipperen elektriske kredsløb. Hæve hood og Find fuse ved siden af batteriet på venstre side af maskinen. Fjern sikringen med en tang og ser gennem den klare plast til et metal strimmel. Hvis den metal strimmel er brændt i halve, Udskift sikringen med en ny af samme størrelse og amp rating.

Tips & advarsler

  • Inspicere de enkle elementer først når oplever problemer med en John Deere ridning plæneklipper.
  • Vask dine hænder straks hvis udsat for batterisyre eller benzin mens servicering ridning plæneklipper.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com