Sådan Fix en Kenmore Elite oase med en fejl F51

November 7

Kenmore Elite Oasis vaskemaskine kommer med flere funktioner, såsom et affjedringssystem, pletten behandlingsmulighed, tvinge filter vask system, stille motor, automatisk temperaturkontrol, dispensere og vandstanden og en elektronisk Kontrolpanel. Hvis problemer opstår med vaskemaskine, en fejlkode vises muligvis på displayet, såsom kode "F51." Denne kode angiver, at der er et problem med motor bevægelsessensor. Mens denne fejlkode kan kræve professionel reparation, er der nogle fejlfindingstrin, der kan ordne det hvis årsagen er mindre.

Instruktioner

•Drej ud og frakoble Kenmore Elite Oasis vaskemaskine.

•Tag elementer fra inde i vask maskine og spin kurv med din hånd. Hvis kurven ikke spin let, undersøge plads mellem indre og ydre karret for små genstande, der kan forårsage en obstruktion og klar som nødvendigt.

•Look for varer, der kan blokere pumpen dræne og fjerne dem.

•Fyld skive med en moderat belastning størrelse, som et overbelastet skive kan forårsage motoren til at overophede og resultere i fejlkoden.

Gendanne power og vælg en ny vask. Hvis fejlkoden fortsætter, sluk og tag vaskemaskinen før du kontakter Kenmore for bistand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com