Sådan Fix en Kenmore tørretumbler, der tørrer langsomt

April 15

Hvis du har en Kenmore tørretumbler, der er begyndt at tørre dit vasketøj langsommere end normalt, kan du muligvis løse problemet på egen hånd. Nogle almindelige hændelser kan forårsage din Kenmore at arbejde mindre effektivt, herunder overbelastning af tørretumbler og dårlig udsugning. Der er et par enkle trin kan du prøve på din egen før du ringer i en professionel.

Instruktioner

•Tag ud lint skærmen for at se, hvis det skal renses. Du kan finde en Kenmore tørretumbler lint skærmen bare inde i bunden af den tørretumbler døråbningen. Kenmore tørretumbler lint skærme er næsten rektangulære, med den nederste højre hjørne er afrundet. Det bør rengøres før hver belastning så at din tørretumbler er mest effektiv. Rulle lint ud med hænderne. Hvert halve år skal du rense det med en nylon pensel og varmt, sæbevand vand for at fjerne enhver oprustning eller rester.

•Tjek for forhindringer i udstødning udluftning. Kenmore manualen anbefaler kører tørretumbleren for 10 minutter og sætte din hånd under udendørs udstødning vent at se, hvis du føler varme luft. Hvis ikke, det skal renses. Du kan gøre det selv hvis du har en lang værktøj, såsom et kosteskaft, der kan indsættes i udstødningsgas ventil til at fjerne eventuelle blokeringer.

•Brug kun ét stof skyllemiddel ark pr. belastning at forhindre, at arkene blokering lint grill. Kenmore anbefaler dette, samt ved hjælp af hvert ark bare én gang.

•Look på din tørretumbler cyklus indstillingerne for at sikre, at du bruger en høj varme omgivelser, som tørrer vasketøj hurtigere. Kenmore tørretumblere har et temperatur-panel, hvor du kan vælge høj varme ved at trykke på knappen.

•Limit beløb af vådt vasketøj du lægger i tørretumbleren. Overbelastning tørretumbleren resulterer i det tørre alt langsommere. Kenmore anbefaler, at Tøjvask belastning være af en størrelse, hvor det kan ryste frit.

•Heat op i rummet, som din tørretumbler er placeret i, hvis det er under 45 grader Fahrenheit. Kenmore manualer bemærker, at temperaturen i vaskerum skal være over for tørretumbleren til at arbejde ordentligt.

•Kontakt en tørretumbler reparation person til at kontrollere udstødning udluftningsanordning længde og diameter til at sikre, at det er ikke årsagen til langsom tørring. Også have ventilation kontrolleres, hvis din tørretumbler er i et skab, fordi forkert ventilation kan føre til dårlig tørring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com